ΣΟΚ: Ένα ακόμη ανατριχιαστικό τροχαίο με θύμα ένα παιδί συγκλονίζει την Κίνα. Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου!(VIDEO)


Ένα ακόμη ανατριχιαστικό τροχαίο με θύμα ένα παιδί συγκλονίζει την Κίνα. Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου! 





Σε αγορά της επαρχίας Ζινγιάνγκ μια μητέρα προχωρά, κρατώντας από το χέρι το πεντάχρονο κοριτσάκι της. υπάρχει ένταση μεταξύ τους και ξαφνικά, το παιδί αφήνει τη μητέρα του και Κάθεται στη μέση του δρόμου, αρνούμενο να κινηθεί. 

Την ίδια στιγμή, λίγο πιο πέρα, ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ ξεκινάει την πορεία του. Πλησιάζει το σημείο όπου παραμένει καθισμένο το παιδί, αλλά δε σταματάει. Και περνάει από πάνω του! 

Αυτή τη φορά, ο οδηγός δεν ήταν αναίσθητος. Αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και κατέβηκε να δει. Κι όταν είδε κάτω από τις ρόδες του το 5χρονο κορίτσι, σήμανε συναγερμός. Η κινητοποίηση ήταν άμεση. 
Μαζί με άλλους περαστικούς, η γυναίκα οδηγός και η μητέρα του παιδιού σηκώνουν το αυτοκίνητο στα χέρια για να απεγκλωβίσουν το κοριτσάκι. Και τα κατάφεραν. Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και επέστρεψε σπίτι της. 


newsit 
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com
ΣΟΚ: Ένα ακόμη ανατριχιαστικό τροχαίο με θύμα ένα παιδί συγκλονίζει την Κίνα. Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου!(VIDEO) ΣΟΚ: Ένα ακόμη ανατριχιαστικό τροχαίο με θύμα ένα παιδί συγκλονίζει την Κίνα. Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου!(VIDEO) Reviewed by Unknown on 11:23 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.