webcam: Σε «λευκό» κλοιό ο Νομός Τρικάλων

Σε Ελάτη και Στουρναραίϊκα του Δήμου Πύλης, υπάρχει χιόνι 5 εκατοστών, ενώ 10-15 εκατοστά ανάλογα την περιοχή, υπάρχει στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής του Δήμου Καλαμπάκας.



Προβλήματα μέχρι αυτή την ώρα δεν διαπιστώνονται, το οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό και τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας ξεκίνησαν τις διαδικασίες να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο καθώς η χιονόπτωση θα συνεχιστεί το βράδυ και σε περιοχές με μικρότερο των 300 μέτρων υψόμετρο.

Στα Στουρναραίϊκα webcam





Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης επιθεωρεί από το απόγευμα τον μηχανισμό της Περιφερειακής Ενότητας στα ορεινά προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος την κατάσταση και να δώσει οδηγίες αν υπάρξουν προβλήματα.

Συστάσεις σε οδηγούς οχημάτων που κινούνται στα ορεινά του Νομού, δίνει και η Τροχαία Τρικάλων, ζητώντας από τους οδηγούς να διαθέτουν τα οχήματα αντιολισθητικές αλυσίδες, ώστε να γίνει χρήση αν υπάρξει περαιτέρω χιονόπτωση.




http://www.trikalanews.gr
webcam: Σε «λευκό» κλοιό ο Νομός Τρικάλων webcam: Σε «λευκό» κλοιό ο Νομός Τρικάλων Reviewed by Unknown on 21:42 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.