Στο Βιετμάμ το ονομάζουν φιδόκρασο και το κατασκευάζουν παίρνοντας βιετναμέζικο ουίσκι και προσθέτοντας ένα ολόκληρο… φίδι.

ΒΙΕΤΝΑΜ: Τοπικό ποτό με φίδι μέσα στο μπουκάλι
Το αφήνουν μέσα στο βάζο για έξι μήνες και μετά… άσπρο πάτο!
Μάλιστα οι Βιετμαμέζοι θεωρούν το συγκεκριμένο ποτό φαρμακευτικό αφού υποστηρίζουν πως θεραπεύει και προλαμβάνει πολλές ασθένειες.
Αν η τεκίλα με το σκουλήκι σας προκαλεί αηδία, που να δείτε και τις παρακάτω φωτογραφίες…



















coolaristo.blogspot.com
http://kalikantzaros80.blogspot.com
Στο Βιετμάμ το ονομάζουν φιδόκρασο και το κατασκευάζουν παίρνοντας βιετναμέζικο ουίσκι και προσθέτοντας ένα ολόκληρο… φίδι. Στο Βιετμάμ το ονομάζουν φιδόκρασο και το κατασκευάζουν παίρνοντας βιετναμέζικο ουίσκι και προσθέτοντας ένα ολόκληρο… φίδι. Reviewed by Unknown on 22:08 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.