Δέχτηκε 10 τσιμπήματα από την πιο δηλητηριώδη αράχνη της Αγγλίας!

Θύμα της πιο δηλητηριώδους αράχνης του Ηνωμένου Βασιλείου, έπεσε ένα άντρας πατέρας ενός παιδιού, καθώς το ζωύφιο βρέθηκε, δίχως αυτός να το γνωρίζει, μέσα στην κουκούλα του φούτερ του!


Ο Chris Galton έκανε τα ψώνια του σε κατάστημα παιδικών ειδών, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά είχε καταρρεύσει στο πάτωμα, μπροστά μάλιστα στην 1 χρόνου κόρη του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε 10 κόκκινα σημάδια στο σβέρκο και την πλάτη του.

Έκπληκτοι οι γιατροί άκουσαν ότι αν και είχε παρατηρήσει τα σημάδια, θεώρησε ότι προέρχονται από τσίμπημα μέλισσας, όποτε και δεν ανησύχησε. Φυσικά, αυτό άλλαξε όταν πληροφορήθηκε ότι προέρχονται από μια αράχνη που φέρει την ονομασία Latrodectus και θεωρείται εξαιρετικά δηλητηριώδης.

Πιθανότατα, η αράχνη βρέθηκε τυχαία στο εσωτερικό του φούτερ του Galton καθώς δεν αποκλείεται να έπεσε από κάποιο δέντρο. Οι γιατροί χορήγησαν στον άνδρα παυσίπονα και τελικά πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα.



now24.gr
Δέχτηκε 10 τσιμπήματα από την πιο δηλητηριώδη αράχνη της Αγγλίας! Δέχτηκε 10 τσιμπήματα από την πιο δηλητηριώδη αράχνη της Αγγλίας! Reviewed by Unknown on 00:33 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.