Η Ελληνίδα φοιτήτρια που στρίμωξε τη Μέρκελ

H Ζ. Τσικαλάκη δε δίστασε να βάλει στη γωνία την ίδια τη Μέρκελ και να της τα πει... ένα χεράκι!


Ακόμα κι αν υποθέταμε ότι ένας άνθρωπος δεν έχει ζηλέψει ποτέ στη ζωή του διαβάζοντας την παρακάτω είδηση, αυτό καθίσταται τουλάχιστον... αδύνατο.

Αιτία μια Κρητικοπούλα φοιτήτρια και πιο συγκεκριμένα η Ζ. Τσικαλάκη, η οποία βρέθηκε σε εκδήλωση του ιδρύματος «BELA» στο Νέο Μουσείο του Βερολίνου και άρχισε να κάνει ερωτήσεις στην Γερμανίδα Καγκελάριο.

«Θέλησα να τονίσω την αγωνία και τις ανησυχίες των νέων για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας... Της είπα ότι έψαχνα τις θέσεις εργασίας του ΟΑΕΔ και δεν είχε καθόλου αγγελίες για την Ελλάδα, αλλά για ξένες χώρες... Είναι τρομακτικό» τόνισε η ελληνίδα φοιτήτρια στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Φυσικά η απάντηση της Μέρκελ δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την «προβλεπόμενη».

Η Ελληνίδα φοιτήτρια αναφερόμενη σ’ αυτή, δήλωσε: «Μου είπε για ακόμα μια φορά για τις απαραίτητες διαθρωτικές αλλαγές οι οποίες πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα», ενώ υπονόησε ότι... δεν δίνει δεκάρα για τους Έλληνες».

Η κ. Τσικαλάκη έχει τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕ) και τώρα κάνει μεταπτυχιακό στην Γερμανία.

Στην ερώτηση «Αν αργότερα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για δουλειά» απλά... γελάει!





digitalcrete.gr
Η Ελληνίδα φοιτήτρια που στρίμωξε τη Μέρκελ Η Ελληνίδα φοιτήτρια που στρίμωξε τη Μέρκελ Reviewed by Unknown on 13:25 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.