Δες το σκέιτμπορντ που κινείται με την σκέψη! (Βίντεο)

Θες να κάνεις σκέιτμπορντ αλλά φοβάσαι τις τούμπες; Ή μήπως θες να καταπλήξεις τους πάντες με την δεξιοτεχνία σου; Υπάρχει λύση: αμερικανική εταιρεία κατασκεύασε πατίνι που κινείται… με την σκέψη!


Πρόκειται για το ηλεκτροκίνητο Board of Imagination -τουτέστιν Σανίδα της Φαντασίας- η οποία έχει ενσωματωμένο ένα tablet που αναλαμβάνει την «σκληρή» δουλειά. Ο υπολογιστής αναλύει τασήματα που λαμβάνει από ένα κράνος, το οποίο έτσι κι αλλιώς χρησιμεύει για να παίζει ο χρήστης παιχνίδια χωρίς τηλεχειριστήριο.

Το πατίνι λοιπόν «διαβάζει» τα εγκεφαλικά κύματα του χρήστη και «καταλαβαίνει» προς τα πού πρέπει να πάει και με ποια ταχύτητα!

Ο χρήστης το μόνο που κάνει είναι να ανέβει στη σανίδα, να κοιτάξει προς την κατεύθυνση που θέλει να πάει και… να οραματιστεί!

Κι αν χάρηκες με όλα τα παραπάνω, να σου πούμε ότι προς το παρόν η εταιρεία δεν σκέφτεται να διαθέσει το Board of Imagination στην αγορά…





star.gr
Δες το σκέιτμπορντ που κινείται με την σκέψη! (Βίντεο) Δες το σκέιτμπορντ που κινείται με την σκέψη! (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 17:55 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.