Πόσο διαρκεί το ιδανικό sex;


Ο ερευνητής Ερικ Κόρτι, καθηγητής Ψυχολογίας στο πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας και η ομάδα του, πραγματοποίησαν έρευνα μεταξύ μελών της Εταιρείας στα οποία...
περιλαμβάνονται ψυχολόγοι, γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, σύμβουλοι γάμου και οικογένειας και κοινωνικοί λειτουργοί.
Οι ερωτικές επαφές που…
κρατούν ώρες είναι βαρετές! Οι ερευνητές υποστηρίζουν, σε αντίθεση με άλλους, ότι όλες οι ερωτικές συνευρέσεις που διαρκούν… ώρες δεν προσφέρουν καμία ξεχωριστή ευχαρίστηση και ιδιαίτερα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στα πλαίσια της έρευνας που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, ζητήθηκε από χιλιάδες ζευγάρια να αξιολογήσουν την διάρκεια της ερωτικής επαφής που θεωρούν «επιθυμητή», «επαρκή», «πολύ σύντομη» και «πολύ μακρά». Τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα: Πολύ σύντομη επαφή, χαρακτηρίστηκε αυτή που διαρκεί 1 με 2 λεπτά
Eπαρκής επαφή, χαρακτηρίστηκε αυτή που κρατάει 3 ως 7 λεπτά
Επιθυμητή επαφή, αυτή που διαρκεί από 7 μέχρι και 13 λεπτά
Βαρετή ή κουραστική, αυτή που ξεπερνάει τα 13 λεπτά
“Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε κανέναν να νιώσει άσχημα!”
Όπως εξήγησε ο επικεφαλής της έρευνας, δεν θα πρέπει οι άνθρωποι να αισθανθούν άσχημα αν η σεξουαλική τους ζωή δεν ακολουθεί τους παραπάνω κανόνες. Ολα αυτά αποτελούν ευρύματα που αντικατοπτρίζουν τον λεγόμενο “μέσο όρο”.
Δεν σημαίνει σε καμμία περιπτωση ότι όποιος δεν ανήκει σε αυτόν, έχει πρόβλημα!
“Αναφερόμαστε στη διάρκεια της συνουσίας, αυτής καθεαυτής!”
Πολλά ζευγάρια αφιερώνουν χρόνο στα προκαταρκτικά, κι έτσι διαβάζοντας αυτήν την έρευνα θα σκεφτούν “τι λέει αυτός;”.
Πρέπει να γίνει σαφές ότι οι χρόνοι που προκύπτουν από την έρευνα αντιστοιχούν αποκλειστικά στην συνουσία και όχι στα ερωτικά παιχνίδια που προηγούνται!”, διευκρινίζει!
Ο σκοπός της έρευνας.
Και προσθέτει ότι η έρευνα στοχεύει να καταρρίψει τους μύθους και να βοηθήσει ζευγάρια που είναι απογοητευμένα! Το ιδανικό σεξ ΔΕΝ είναι αυτό που δείχνουν πολλά σήριαλ της τηλεόρασης ή ταινίες του κινηματογράφου, παρουσιάζοντας συχνά βραδιές ατελείωτου πάθους και σεξουαλικών μαραθώνιων!
«Ελπίζουμε ότι η έρευνά μας θα καταρρίψει τους μύθους και θα ενθαρρύνει άνδρες και γυναίκες με ρεαλιστικά στοιχεία» δήλωσε με αφορμή τη δημοσίευση της έρυενάς του στο «Journal of Sexual Μedicine».

kokoria.gr
http://www.sosto-lathos.gr
Πόσο διαρκεί το ιδανικό sex; Πόσο διαρκεί το ιδανικό sex; Reviewed by Unknown on 13:15 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.