Ένα ακόμα «θαύμα» της Χριστιανοσύνης: Το αόρατο ρολόι του Ρώσου πατριάρχη, Κύριλλου


Η Ρωσική Εκκλησία παραδέχθηκε ότι δημοσιοποίησε στον ιστότοπό της φωτογραφία που είχε υποβληθεί σε επεξεργασία και ότι το Γραφείο Τύπου της διέπραξε ένα «ατυχές σφάλμα» όταν εξαφάνισε από τον καρπό του Πατριάρχη Κύριλλου ένα ακριβό ρολόι.

«Μια από τις βασικές μας αρχές είναι ότι αρνούμαστε να χρησιμοποιήσουμε προγράμματα που αλλοιώνουν τις φωτογραφίες για να αλλάξουμε το περιεχόμενό τους· (…) διαπράχθηκε μια τεράστια παραβίαση της δεοντολογίας», πρόσθεσε.
Ο ιστότοπος του πατριαρχείου δημοσιοποίησε φωτογραφία που δείχνει τον προκαθήμενο της Ρωσικής Εκκλησίας να μην φορά τίποτε στον καρπό του, την ώρα που στο γραφείο όπου ακουμπούσε είναι εμφανής η αντανάκλαση ενός ρολογιού. Έκτοτε έχει ανέβει στο ίντερνετ η φωτογραφία χωρίς την επεξεργασία.




Πριν
Ο Ρώσος πατριάρχης, Κύριλλος, χωρίς ρολόιΜετά

Το θέμα έλαβε διαστάσεις, καθώς ο πατριάρχης Κύριλλος έχει δεχθεί στο παρελθόν επικρίσεις επειδή φορούσε ένα ρολόι αξίας άνω των 30.000 δολαρίων…


http://www.pare-dose.net
Ένα ακόμα «θαύμα» της Χριστιανοσύνης: Το αόρατο ρολόι του Ρώσου πατριάρχη, Κύριλλου Ένα ακόμα «θαύμα» της Χριστιανοσύνης: Το αόρατο ρολόι του Ρώσου πατριάρχη, Κύριλλου Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.