Ένα «τρελό» πρωτότυπο όχημα




Ματιές στο μέλλον από την Toyota

Στην 42η έκθεση του Τόκιο, εκτός από τα «κανονικά» της μοντέλα, η Toyota θα επιδείξει και ένα «τρελό» πρωτότυπο όχημα, το Fun-Vii, το οποίο –σύμφωνα με την εταιρεία- αφορά σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Βασικό του χαρακτηριστικό είναι πως δίνει τη δυνατότητα εξατομίκευσης τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού του, με την ίδια ευκολία που κατεβάζετε μία εφαρμογή για το smartphone σας. 

Για παράδειγμα, στο αμάξωμά του μπορεί να αλλάξει το χρώμα και τα γραφικά κατά το δοκούν, κάτι που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να λειτουργήσει ως χώρος επίδειξης μηνυμάτων και πληροφοριών. 


Το μήκος του Toyota Fun-Vii είναι 4.020 χλστ., το πλάτος 1.745 χλστ. και το ύψος 1.415 χλστ., ενώ το μεταξόνιό του εκτείνεται στα 2.750 χλστ.


Η ίδια λογική συνεχίζεται και στο εσωτερικό, το οποίο διαμορφώνεται απολύτως σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες. Διαθέτει τρία καθίσματα και μια οθόνη, η οποία ξεκινά από το πάτωμα και επεκτείνεται και στην κεντρική κονσόλα. 


Εντυπωσιακό είναι το 3D σύστημα πλοήγησης με ολόγραμμα μιας εικονικής βοηθού. Μπορεί να συνδέεται με «φίλους» που κινούνται τριγύρω, ενώ η δικτύωση αξιοποιείται και για την επικοινωνία με προηγμένα συστήματα στους δρόμους, για παράδειγμα, για την αποφυγή συγκρούσεων.

totefteri
http://www.tampouloukia.gr
Ένα «τρελό» πρωτότυπο όχημα Ένα «τρελό» πρωτότυπο όχημα Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.