Έφυγε από την ζωή ο κατασκευαστής των ενισχυτών Mashall

 
Ο Jim Mashall, γνωστός και ως “The Father of Loud” που επινόησε τους ενισχυτές Marshall πριν 50 χρόνια, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών.
Γνωστά ονόματα του χώρου έκαναν δηλώσεις για το γεγονός και...
τον ίδιο.
Ο Slash έγγραψε στο Twitter του: “Τα νέα ότι έφυγε ο Jim Marshall είναι βαθύτατα στενάχωρα. Το rocknroll δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο χωρίς αυτόν. Οι ενισχυτές του θα ζουν για ΠΑΝΤΑ!”
O Joe Bonamassa επίσης έγγραψε στο Twitter: “Μια πολύ άσχημη μέρα για την Marshall οικογένεια. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι στον Paul και την οικογένεια του. Αναπαύσου εν ειρήνη Jim Marshall.”
Ο Dave Ellefson των Megadeth επίσης είπε: “ Αναπαύσου εν ειρήνη Jim Marshall ιδρυτή των Marshall ενισχυτών. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω το 2001 στο εργοστάσιο του στο Milton Keynes στην Αγγλία. Ήταν μια ευγενική ψυχή που χάραξε τον πιο δυνατό ήχο στο rocknroll”.
To γεγονός συγκίνησε δεόντως τον χώρο της μουσικής και μέσα στα άτομα που έκαναν δηλώσεις για τον χαμό του Marshall, ήταν και οι Nikki Six (Motley Crue), Mikey Demus (Skindred) ενώ χαρακτηριστικά συγκινησιακό είναι το παρακάτω κομμάτι της ανακοίνωσης του επίσημου site της Marshall Amplification: ”Ενώ ολόκληρη η οικογένεια της Marshall Amplification θρηνεί τον χαμό του Jim και το γεγονός ότι θα μας λείψει τρομερά, νιώθουμε όλοι πλουσιότεροι που τον γνωρίσαμε και είμαστε ήρεμοι ξέροντας ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος που μόλις το έκανε πιο δυνατό! Αναπαύσου εν ειρήνη και σε ευχαριστούμε Jim. H μνήμη σου, η μουσική και η χαρά που έχουν φέρει οι ενισχυτές σου σε εκατομμύρια ανθρώπους τις τελευταίες 5 δεκαετίες, και το παγκόσμια γνωστό logo που περήφανα φέρει το όνομα σου  θα ζουν για πάντα.”
Θα υπάρξει και ανακοίνωση για το πότε θα ανέβει ένα website ειδικού σκοπού ώστε όποιος επιθυμεί να αφήσει τα συλλυπητήρια του σε μορφή μηνύματος. 

http://greekrebels.gr
Έφυγε από την ζωή ο κατασκευαστής των ενισχυτών Mashall Έφυγε από την ζωή ο κατασκευαστής των ενισχυτών Mashall Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.