Γυναικείο στήθος,10 αλήθειες!!!


  

Στοιχεία που ίσως αγνοούσατε αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζετε

Για τις περισσότερες γυναίκες το στήθος είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και σύμβολο της μητρότητας. Για τους άνδρες, πάλι, αποτελεί ίσως το πιο ελκυστικό σημείο στο σώμα ενός θηλυκού.

Εκτός όμως από τα προφανή, υπάρχουν κάποιες αλήθειες για τα στήθη που ίσως να μην τις γνωρίζετε, αλλά θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να τις μάθετε.

Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμo


H Sheyla Hershey από τη Βραζιλία είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. Για το κατόρθωμά της μπήκε το 2009 στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες. Φοράει μέγεθος σουτιέν 38ΚΚΚ και έχει υποβληθεί σε εννέα χειρουργικές επεμβάσεις. Τα στήθη της περιέχουν περισσότερα από τέσσερα κιλά σιλικόνη.

Οργάνωση για το δικαίωμα των γυναικών να κυκλοφορούν topless

Και οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν γυμνόστηθες… Ο οργανισμός GoTopless.org δημιουργήθηκε για να υπερασπιστεί το δικαίωμα των γυναικών να κυκλοφορούν γυμνές από τη μέση και πάνω. Όπως υποστηρίζουν αυτό επιτρέπεται στους άντρες, ενώ στις γυναίκες όχι, και το βρίσκουν άκρως ρατσιστικό. Έτσι συχνά ξεχύνονται στους δρόμους της Αμερικής και διαμαρτύρονται topless.

Το αριστερό στήθος είναι μεγαλύτερο από το δεξί

Τα δύο στήθη δεν είναι πάντοτε ίδια σε μέγεθος. Συνήθως το αριστερό είναι μεγαλύτερο από το δεξί, ωστόσο αυτή η διαφορά είναι μικρή και συνήθως σπάνια την παρατηρεί κανείς. Το ίδιο ισχύει και για τις θηλές. Δεν είναι πάντα ίδιες και μερικές φορές «κοιτούν» σε διαφορετικές κατευθύνσεις…

Το πρώτο πράγμα που κοιτά ένας άνδρας σε μία γυναίκα είναι το στήθος

Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη: Έρευνα  του Πανεπιστημίου της Βικτόρια έδειξε ότι οι άντρες το πρώτο πράγμα που κοιτάνε σε μία γυναίκα είναι το στήθος της. Μία άλλη έρευνα έχει αποδείξει ότι οι άντρες που κοιτάνε το στήθος της γυναίκας για μερικά λεπτά κάθε μέρα ζουν περισσότερο.  Κι όμως…

Οι άνδρες μπορούν να θηλάσουν

Οι άνδρες έχουν μαστικούς αδένες και έχουν τη δυνατότητα να παράγουν γάλα. Όταν ο άνδρας έχει γαλουχία αυτό πιθανότατα οφείλεται σε ορμονικές θεραπείες για ασθένειες όπως ο καρκίνος.

Στην Αγγλία οι γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη

Οι γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη είναι Αγγλίδες. Πάνω από τις μισές γυναίκες στη χώρα φορούν μέγεθος σουτιέν  D cup. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Δανία και ακολουθεί η Ολλανδία. Το μικρότερο στήθος στη Γηραιά Ήπειρο το έχουν οι γυναίκες στην Ιταλία. Το 68% φοράει μέγεθος B.

Ο μέσος όρος βάρους ενός στήθους είναι μισό κιλό


 Κάθε στήθος ζυγίζει κατά μέσο όρο μισό κιλό. Κάθε μαστός συμβάλει στο 4%-5% του σωματικού λίπους. Σε μία μέση γυναίκα το στήθος καταλαμβάνει μόλις το 1% του συνολικού βάρους του σώματος.

Τα στήθη παχαίνουν

Όταν μία γυναίκα είναι 20 ετών, τα στήθη της αποτελούνται κυρίως από λίπος, γαλακτοφόρους αδένες και κολλαγόνο- ο συνδετικός ιστός που τα κρατά σταθερά. Όσο περνάνε τα χρόνια, το κολλαγόνο χάνεται, οι αδένες συρρικνώνονται και ο όγκος αντικαθίσταται από λίπος.

Επιρρεπείς στις αυτοκτονίες οι γυναίκες που έχουν κάνει προσθετική στήθους

Οι γυναίκες που έχουν κάνει προσθετική στήθους έχουν τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να αυτοκτονήσουν, κίνδυνος που αυξάνεται όσο περνάνε τα χρόνια. Ως το 2007,  τουλάχιστον, δεν υπήρχε καμία ένδειξη που να δείχνει ότι οι αυτός ο κίνδυνος σχετίζεται με την τοξικότητα της σιλικόνης. Είναι περισσότερο πιθανό κάποιες γυναίκες που υποβάλλονται σε αυξητική στήθους να έχουν ένα υποκείμενο ψυχιατρικό πρόβλημα που τους προδιαθέτει στην αυτοκτονία.

Τα  εμφυτεύματα μπορούν να σώσουν ζωές

Όσο και να ακούγεται απίστευτο μία γυναίκα από το Ισραήλ γλίτωσε από το θάνατο χάρη στη σιλικόνη που είχε βάλει στο στήθος της. Η γυναίκα τραυματίστηκε στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της κατά τη διάρκεια επίθεσης από τη Χεζμπολάχ. Το θύμα επέζησε λόγω των εμφυτευμάτων.



http://www.exypna.gr
Γυναικείο στήθος,10 αλήθειες!!! Γυναικείο στήθος,10 αλήθειες!!! Reviewed by Unknown on 01:41 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.