Ιδρύεται η πρώτη ιδιωτική Νομική Σχολή στην Ελλάδα


Ιδρύεται η πρώτη ιδιωτική Νομική Σχολή στην Ελλάδα
Την ώρα που τα δημόσια πανεπιστήμια αναζητούν τρόπους να συνεχίσουν να… υπάρχουν, το πρώτο μη κρατικό πανεπιστήμιο κάνει την ...
εμφάνισή του στην Ελλάδα.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου ιδρύει την πρώτη ιδιωτική Νομική Σχολή στη χώρα, φέρνοντας τα πάνω κάτω στα εκπαιδευτικά δρώμενα, καθώς θα πρόκειται για ένα διεθνούς κύρους ΑΕΙ που θα απευθύνεται σε Έλληνες, Κύπριους, Ευρωπαίους και Βαλκάνιους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, η Νομική Σχολή Ευρωπαϊκού Δικαίου αναμένεται να δεχτεί τους πρώτους φοιτητές την άνοιξη του 2013.

Τα μαθήματα θα διδάσκονται μόνο στα αγγλικά και τα δίδακτρα θα κυμαίνονται από 4.000 ως 6.000 ευρώ. Η εισαγωγή στους κόλπους του θα γίνεται μέσω εξειδικευμένων τεστ που θα διενεργεί το νέο πανεπιστήμιο και οι εγκαταστάσεις του θα βρίσκονται στα Λεγραινά Σουνίου. Το εκπαιδευτικό προσωπικό θα συνιστά μία πολύ δυνατή ομάδα Ελλήνων και ξένων καθηγητών που αποτελούν την «αφρόκρεμα» στο είδος τους.


 RAMNOUSIA

 
Ιδρύεται η πρώτη ιδιωτική Νομική Σχολή στην Ελλάδα Ιδρύεται η πρώτη ιδιωτική Νομική Σχολή στην Ελλάδα Reviewed by Unknown on 22:37 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.