ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ X-Η-Ι - ΛΙΑΔΑ ΑΙΩΝA...!



Αιώνας η μαγική λέξη κλειδί σε αυτό το Θέμα.Ο Αιώνας είναι η μόνη υπαρκτή λογική για κάθε επίπεδο Νόησης και Λογικής χρόνου.Ο Αιώνας είναι ο ...
μόνος υπαρκτός χρόνος που δεν "γράφτηκε" από άνθρωπο , αλλά υπήρξε και υπάρχει και θα υπάρχει για κάθε φωτισμένο Νου οντοτήτων.

Υπάρχουν δύο υποεπίπεδα στα οποία θα πρέπει να εξεταστεί το θέμα αυτό.Το πρώτο είναι αυτό του ανθρώπου και μετά αυτό της Γης σαν Νους.

Ο Προσωπικός Αιώνας Λογικής Θέματος ανόδου και εξέλιξης δεν είναι 100 αλλά 1000 έτη πραγματικής εργασίας , όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο. Με τον όρο 1000 εννοείται η αλλαγή Νόησης από χ-ΗΛΙ(Ο)α σε χ-ΗΛΙ(Ο)α πάνω σε ένα Θέμα μάθησης.

Για παράδειγμα όταν ένας άνθρωπος έχει εξελίξει την Λογική του με εργασία πάνω σε κάτι , αλλάζει η ποσότητα Ισχύος και Δύναμης λογικής του πάνω σε αυτόν τον Ήλιο και έχει το 1000 στο φωτισμένο Νου του πηγαίνοντας στον επόμενο.Τότε όλη η Νόηση που είχε εξελίχθηκε , και τα δεδομένα που ήταν το Αληθές της υπόθεσης μαθήσεως , άλλαξαν και έγιναν ΠΡΑΓΜΑτικότητα.

Το πραγματικό είναι υποδεέστερο της αληθείας.Το αληθές είναι το επίπεδο όπου γίνεται η ΧΙΛΙΟ-ΕΡΓΑΣΙΑ / ΗΛΙΟ-ΕΡΓΑΣΙΑ , ενώ το πραγματικό ήταν ο κώδικας ο οποίος απέμεινε από αυτά που εξελίχθηκαν από το ένα 1000 στο άλλο 1000. Άρα έχουμε το εξής σχήμα :

Από τον έναν Ήλιο πας στον Άλλον διαμέσου εξέλιξης Κώδικα Αληθείας , φτάνεις στον άλλον , διαγραφή-ανανέωση Κώδικα , το Αληθές γίνεται πραγματικό , γέννηση Νέας Αλήθειας.

Στο επίπεδο της Γης σαν Νους (βλ Η ΓΗ ΣΑΝ ΝΟΥΣ) έχουμε το αντίστοιχο , απλά το επίπεδο εδώ είναι Πλανητικό και πιο μαζικό.Έχει γραφτεί πως κάθε Ήλιος Νόησης , άρα και η Γη , εξελίσσεται και αλλάζει θέσεις Νοήσεως και Ισχύος , ανάλογα με το τι πράττει το κάθε κύτταρό της (βλ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ). Επομένως είναι δυνατόν κάθε ΑΙΩΝΑ ( Με την έννοια της Χ-Η-ΙΛΙΑΔΑΣ/ 1000δας ) ο κώδικας αυτός να αλλάζει και να ανανεώνεται , διαγράφοντας τα προηγούμενα αληθή γεγονότα και κάνοντάς τα για τους Νόες Ανθρώπους , συμβολικά ΠΡΑΓΜΑτικά γεγονότα.

Ο ΑΙΩΝ χωρίζεται σε Μικρούς και Μεγάλους.
Ο Μεγάλος είναι η 1000δα.
Οι Μικροί είναι σε ένωση Ενός 10 με αρχή και ονομαστική ολοκλήρωση εκατοντάδες.

Στο Νόημα και Νήμα της Λογικής εργασία για εξέλιξη που κάνει ο άνθρωπος , πάνω στο Θέμα της Κλιμάκωσης (βλ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ) ο Μικρός Αιώνας είναι η "μικροεξέλιξη" από γράμμα σε γράμμα.
Για παράδειγμα από Βα σε Ββ , έπειτα από εργασία.

Ο Μεγάλος Αιώνας είναι η εξέλιξη από ΑΩ ΗΛΙΟ σε ΗΛΙΟ Νόησης.
Για παράδειγμα από Β σε Γ.

Το Θέμα των Θεμάτων και ο Νόμος Νόμου των Αιώνων είναι όλο το ΑΩ και όλο το χΑΩς.Στο επίπεδο του Ανθρώπου , είναι το ΑΩ Μέγα Πλαίσιο Λογικής , δηλαδή όλες οι Λογικές που έχει ο άνθρωπος πριν εξελιχθεί - αιθεροποιηθεί.

Ο ΑΙΩΝΑΣ σαν ΧΙΛΙΑΔΑ όμως , στην ΟΥΣΙΑ του μέσα έχει την ΑΠΟΤΥΠΟΚΩΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ να δίνεται με την κάθε αλλαγή/αναννέωση/διαγραφή του.

Ο όρος ΑΠΟΤΥΠΟΚΩΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ πρωτογράφτηκε σε αυτό το blog ως μία λέξη η οποία δηλώνε ότι κάθε τι το οποίο πέφτει και ρέει προς το κάθε επίπεδο Νόησης έχει ένα Πλαίσιο Λογικής σε ΑΩ ποικιλία.Τώρα όμως θα πρέπει να εξηγηθεί το όλο ζήτημα.

Με την Νέα Αλλαγή Χιλιάδας , έχουμε αλλαγή Ηλίου και αλλαγή Νόησης από γράμμα Λογικής σε γράμμα Λογικής , είτε ανθρώπου είτε Αρχετύπου. Στην ουσία έχεις νέα δεδομένα αληθείας τα οποία πρέπει να αποκωδικοποιήσεις , αφήνοντας τα προηγούμενα εφόσον τα έχεις περάσει χρησιμοποιώντας τα εργαλεία σου.

Άρα , κατά κάποιον τρόπο έχει ΙΣΧΥ πάντα το ΤΩΡΑ του Κώδικα , γιατί πάνω σε αυτό κάνεις Ηλιο-εργασία.Όλα τα προηγούμενα γεγονότα αληθείας που έγιναν πραγματικότητα μετά την διαγραφή και ανανέωση κώδικα έγιναν ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ , τα οποία περνάνε στην ΑΠΟΤΥΠΟΚΩΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ , για τους επόμενους Νόες Ανθρώπων / Ηλίων , όπου με το δικό τους πέρασμα θα πρέπει να εργαστούν πάνω τους για την εξέλιξή τους.

Αυτό απ' ευθείας εννοεί πως τα γεγονότα που έχουν ζήσει κάποιοι δεν ήταν τίποτα απλά , παρά ένα πραγματικό ψέμα , αν και εφόσον αυτοί έχουν αλλάξει ΧΙΛΙΑΔΑ και έχουν Αιώνα ανεβασμένο σε Λογική μέσα τους. Αυτό εντοπίζεται στην Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία , αλλά και σε πολλά γεγονότα αν μάθει ο κάθε αναγνώστης να εντοπίζει αυτήν την ανανέωση Κώδικα.

Όταν Ρέει ο Κώδικας της Αποτυποκωδικογραφίας με Ροή από Πάνω προς τα Κάτω , δεν διαγράφεται , απλά αλλοιώνεται.
Άρα στην ουσία ο Άνθρωπος και ο κάθε Νους , είναι αυτός που διαγράφει και ανανεώνει τον Κώδικα , τον ανακαλύπτει και τον περνάει μέσα στο Σύμπαν του , έτσι ώστε να περάσει σε νέα δεδομένα Αληθείας.

unlockyourbrain
http://thesecretrealtruth.blogspot.com
ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ X-Η-Ι - ΛΙΑΔΑ ΑΙΩΝA...! ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ X-Η-Ι - ΛΙΑΔΑ ΑΙΩΝA...! Reviewed by Unknown on 22:14 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.