Ανθρωποσφαγή στο Μεξικό: Βρέθηκαν άλλα 14 ακρωτηριασμένα πτώματα και απειλητικό μήνυμα!!!

Δεκατέσσερα ακρωτηριασμένα πτώματα και ένα απειλητικό μήνυμα από ένα καρτέλ των ναρκωτικών ανακάλυψαν αστυνομικοί..
μέσα σε ένα όχημα που βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης ενός σούπερ-μάρκετ σε μια πόλη στο βόρειο τμήμα του Μεξικού, όπως μετέδωσαν μεξικάνικα ΜΜΕ χθες.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει άμεσα τα δημοσιεύματα για την μακάβρια ανακάλυψη στη Σιουδάδ Μαντέ, ενώ δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος της αστυνομίας για σχόλια.

Σύμφωνα με τα μεξικάνικα ΜΜΕ, οι τεμαχισμένες σοροί ανήκαν σε 10 άνδρες και τέσσερις γυναίκες και το μήνυμα απευθυνόταν στο καρτέλ του Κόλπου.

Την 7η Ιουνίου, είχαν ανακαλυφθεί άλλα 14 πτώματα σε ένα όχημα στην Μαντέ, στο νότιο τμήμα της πολιτείας Ταμαουλίπας, που συνορεύει με το Τέξας κι είναι ένα από τα πιο αιματοβαμμένα μέτωπα του πολέμου μεταξύ των συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος στο Μεξικό.

Πάνω από 55.000 άνθρωποι έχουν βρει το θάνατο στη σύγκρουση αφότου ο πρόεδρος Φελίπε Καλδερόν κινητοποίησε το στρατό για να πατάξει την δράση των καρτέλ λίγο καιρό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, τον Δεκέμβριο του 2006.


ethel-sinadelfos.blogspot
Ανθρωποσφαγή στο Μεξικό: Βρέθηκαν άλλα 14 ακρωτηριασμένα πτώματα και απειλητικό μήνυμα!!! Ανθρωποσφαγή στο Μεξικό: Βρέθηκαν άλλα 14 ακρωτηριασμένα πτώματα και απειλητικό μήνυμα!!! Reviewed by Unknown on 13:35 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.