Από τη γαμήλια δεξίωση στο...αστυνομικό τμήμα

Αξέχαστη θα μείνει για όλους τους προσκεκλημένους, πολύ δε περισσότερο για το ίδιο το ζευγάρι, η δεξίωση μετά το γάμο, αφού είχε κατάληξη τη σύλληψη μιας μεθυσμένης συγγενή..για επίθεση σε αστυνομικό κατόπιν άρνησης της να αφήσει τον γαμπρό, με τον οποίο χόρευε!

Όλα άρχισαν όταν η νύφη θέλησε να χορέψει ένα μπλουζ με τον άντρα της, ο οποίος όμως εκείνη τη στιγμή ήταν στην αγκαλιά της συζύγου του αδερφού του, της 36χρονης Μπρουκ Μπερκ.

Η τελευταία αρνήθηκε να σταματήσει το χορό και να "παραχωρήσει" τον γαμπρό. Τα αίματα άναψαν, η Μπερκ άρχισε να ουρλιάζει ενώ όταν ο ιδιωτικός αστυνομικός πήγε να ηρεμήσει τα πνεύματα, η εν εξάλλω καταστάσει γυναίκα τον πέταξε κάτω και τον χτύπαγε ανεξέλεγκτα.

Η παρουσία της αστυνομίας κλήθηκε επιβεβλημένη, με την μεθυσμένη γυναίκα να συλλαμβάνεται για επίθεση και ανάρμοστη συμπεριφορά και να οδηγείται εντός των επόμενων ημερών στο δικαστήριο.

Από τη γαμήλια δεξίωση στο...αστυνομικό τμήμα Από τη γαμήλια δεξίωση στο...αστυνομικό τμήμα Reviewed by Unknown on 15:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.