Παντρεύτηκαν δύο φορές την ίδια μέρα - Ο ληξίαρχος ξέχασε να ζητήσει από τη νύφη να πει το «ναι»

Παντρεύτηκαν δύο φορές την ίδια μέρα
Η Kelly Sweetman και ο Nathan Rees παρά το νεαρό της ηλικίας τους ήθελαν πολύ να παντρευτούν και να ξεκινήσουν την κοινή τους πορεία στη ζωή.
Οι δύο 25χρονοι είχαν κανονίσει τα πάντα στην εντέλεια. Ο γάμος τους επρόκειτο να γίνει σε μια παραλία στην όμορφη Κύπρο. Αυτό που δεν είχαν προγραμματίσει όμως ήταν ότι… θα παντρεύονταν δύο φορές την ίδια μέρα!

Ο ληξίαρχος που τέλεσε το γάμο ζήτησε από το γαμπρό να πει τους όρκους του και στη συνέχεια να φορέσει τη βέρα στη μέλλουσα σύζυγό του και… αμέσως μετά ανακοίνωσε ότι οι δυο τους ήταν πλέον παντρεμένοι!



«Σκέφτηκα ότι ήταν λίγο περίεργο ότι δεν είχα πει τους δικούς μου όρκους, αλλά δεν είπα τίποτα. Όλοι οι καλεσμένοι μάς κοιτούσαν έκπληκτοι. Αμέσως μετά υπογράψαμε τα χαρτιά και ετοιμαζόμασταν να βγάλουμε φωτογραφίες. Τότε ο διοργανωτής του γάμου άκουσε κάποιους να ψιθυρίζουν ότι δεν είχα πει τους όρκους μου και ανάγκασε τους υπεύθυνους στο ξενοδοχείο να καλέσουν στο δημαρχείο για να έρθει κάποιος να επαναλάβει την τελετή» είπε η Kelly.

«Το πήραμε στην πλάκα. Ο ληξίαρχος ήρθε μετά από λίγη ώρα και έφερε ποτά για όλους τους καλεσμένους μας. Ήταν πολύ ωραίο αυτό που έκανε» πρόσθεσε.

«Δεν είχα κανένα πρόβλημα να επαναλάβουμε την τελετή. Άλλωστε είχα την ευκαιρία να… φιλήσω τη νύφη δύο φορές. Την αγαπώ τόσο πολύ που θα την παντρευόμουν κάθε μέρα αν μπορούσα» είπε ο σύζυγός της.

Παντρεύτηκαν δύο φορές την ίδια μέρα - Ο ληξίαρχος ξέχασε να ζητήσει από τη νύφη να πει το «ναι» Παντρεύτηκαν δύο φορές την ίδια μέρα - Ο ληξίαρχος ξέχασε να ζητήσει από τη νύφη να πει το «ναι» Reviewed by Unknown on 20:42 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.