Chris Boltendahl: Ο Γερμανός τραγουδιστής συγκινεί με την υποστήριξη του στην Ελλάδα! (Βίντεο)

Ο τραγουδιστής του γερμανικού συγκροτήματος, ο οποίος βρίσκεται για 32 χρόνια στο προσκήνιο με την μπάντα των Grave Digger, ζητά από τους Ευρωπαίους να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα.

Τα τελευταία γκάλοπ που διεξάγονται στη Γερμανία εμφανίζουν τους πολίτες της χώρας να επιθυμούν στην πλειονότητα τους την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Η διαστρέβλωση της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης έχει ως συνέπεια να εξάγονται λανθασμένα συμπεράσματα.

Την ίδια στιγμή καταγράφονται και ψύχραιμες φωνές που προσεγγίζουν από μία διαφορετική σκοπιά το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα.

Ο Chris Boltendahl ηγέτης της heavy metal μπάντας, Grave Digger με τεράστια καριέρα απευθύνει έκκληση στους φανς του συγκροτήματος να υποστηρίξουν την Ελλάδα κάνοντας διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο NEWS247.gr τον περασμένο μήνα έστειλε ρούχα σε Έλληνες φίλους του προκειμένου να συμπαρασταθεί στις δύσκολες στιγμές που περνούν.

Ο Chris Boltendahl έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

“Παρακαλώ να υποστηρίξετε την Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός χρειάζεται την βοήθεια μας. Περάστε τις διακοπές σας στα υπέροχα νησιά με τις όμορφες παραλίες. Απολαύστε την φιλοξενία των Ελλήνων και αλλά και τον ήλιο να δύει μέσα από τα βουνά και την θάλασσα. Μην κρίνετε τον λαό, που δεν φταίει για την διαφθορά της κυβέρνησης του”.

Ο τραγουδιστής του γερμανικού συγκροτήματος, ο οποίος βρίσκεται για 32 χρόνια στο προσκήνιο με την μπάντα των Grave Digger έχει κυκλοφορήσει 15 άλμπουμ με εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις.

Ο Chris Boltendahl έστειλε μέσω του NEWS247.gr το δικό του μήνυμα στον ελληνικό λαό. “Η Ελλάδα ήταν πάντα πανίσχυρη. Πιστεύω θα επιβιώσετε και αυτή τη φορά. Ελλάς...Ελλάς”.

Επίσης αποκάλυψε πως ήδη έχει προσφέρει την δική του βοήθεια σε Έλληνες φίλους του. “Υποφέρουν πολλοί Έλληνες φίλοι μου από την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει οι πολιτικοί. Το περασμένο μήνα φέραμε ρούχα και άλλα αντικείμενα από την Γερμανία προκειμένου να συμπαρασταθούμε”.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δημοφιλής μουσικός πριν από περίπου 15 χρόνια διασκεύασε τραγουδώντας στα ελληνικά το “Ελλάς” του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο Γερμανός τραγουδιστής.

 


Ακούστε το τραγούδι ΕΛΛΑΣ 



http://news247.gr
Chris Boltendahl: Ο Γερμανός τραγουδιστής συγκινεί με την υποστήριξη του στην Ελλάδα! (Βίντεο) Chris Boltendahl: Ο Γερμανός τραγουδιστής συγκινεί με την υποστήριξη του στην Ελλάδα! (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 21:51 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.