Αθλήτρια των Παραολυμπιακών ποζάρει γυμνή!!! [PHOTOS]


Η αθλήτρια των 
Παραολυμπιακών Αγώνων Oksana Masters, το τόλμησε. Γδύθηκε μπροστά στο φακό λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του...
Λονδίνου για το περιοδικό ΕSPN. 
Η 23χρονη αθλήτρια, της οποίας τα πόδια ακρωτηριάστηκαν από τότε που ήταν παιδί, αποδεικνύει ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και μπορεί να αποκαλύψει το σώμα της όπως όλες οι γυναίκες. 
Στο ετήσιο τεύχος στο οποίο ποζάρουν γυμνοί αθλητές όλου του κόσμου, η γεννημένη στην Ουκρανία, αποκάλυψε ότι έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, όπου η διατροφή της ήταν πολύ περιορισμένη και ότι μπορεί να περάσει μέρες χωρίς φαγητό.

«Δεν υπήρχαν τρόφιμα στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσα. Μπορώ να περάσω μέρες χωρίς φαγητό. Το μυαλό για να προστατέψει τον άνθρωπο μαθαίνει να μη δίνει σημασία στην αίσθηση της πείνας», λέει με συγκλονιστική ψυχραιμία. 
Η φωτογράφιση έγινε σε μία προβλήτα, καθώς η Oksana Masters είναι κωπηλάτης. Η αναπηρία της προήλθε από έκθεση σε πυρηνική ενέργεια από σταθμό κοντά στο χωριό της. 
«Γεννήθηκα με πόδια παραμορφωμένα. Υπήρχαν συχνές διαρροές ραδιενέργειας», λέει. Ο συναθλητής της Rob Jones, έχασε κι εκείνος τα πόδια του από έκρηξη στο Αφγανιστάν το 2010. Οι δυο τους απέσπασαν απέσπασαν παγκόσμιο κύπελο στη Σερβία, νικώντας την ομάδα της Βραζιλίας.


 http://www.aggouria.gr/


Αθλήτρια των Παραολυμπιακών ποζάρει γυμνή!!! [PHOTOS] Αθλήτρια των Παραολυμπιακών ποζάρει γυμνή!!! [PHOTOS] Reviewed by Unknown on 19:10 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.