Τα βρετανικά X-Files και το UFO στο γήπεδο της Τσέλσι


Τα βρετανικά X-Files και το UFO στο γήπεδο της Τσέλσι
Τα Εθνικά Αρχεία της Βρετανίας αποχαρακτήρισαν μια σειρά από τα διάσημα X-Files, τα κυβερνητικά έγγραφα που αφορούν σε...
έρευνες για ανεξήγητα φαινόμενα και δη UFO.



Πρόκειται για 25 αρχεία ξεχωριστών υποθέσεων. Μεταξύ αυτών υπάρχει «μια εκτενής έκθεση για την πολιτική του πρώην πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ για τα UFO». Επίσης, υπάρχει μια αγγελία θέσεως εργασίας για το γραφείο UFO, η οποία περιγράφεται ως «η πιο περίεργη δουλειά στο Whitehall» όπου βρίσκονται πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με έναν πρώην εργαζόμενο στο γραφείο για τα UFO, το οποίο έκλεισε το 2009, οι αρμοδιότητες ήταν μεταξύ άλλων η καθημερινή ενημέρωση του υπουργού Άμυνας γιασυντεταγμένες των UFO, η έναρξη ερευνών μετά από καταγγελίες και ο χειρισμός των ερασιτεχνών UFOλόγων.

Ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά είναι η υπόθεση ενός UFO που εμφανίστηκε στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λονδίνου, Τσέλσι. Το UFO αυτό εμφανίστηκε το 1999, «είχε σχήμα ρόμβου και καθώς κινούνταν κατά μήκος του ουρανού, άλλαζε σχήματα».

Επίσης, αρκετές είναι οι μαρτυρίες που μιλάνε για τους Άνδρες με τα Μαύρα. Μια γυναίκα στο Lincolnshire κατήγγειλε ότι δέχτηκε μια νυχτερινή επίσκεψη από τρεις ψηλούς άνδρες, ντυμένους με μαύρα κοστούμια, «οι οποίοι κινούνταν σιωπηλά». Η απόκοσμη επίσκεψη, την οποία η γυναίκα δεν θυμάται η ίδια αλλά της εξιστορήθηκε από τον φίλο της, έλαβε χώρα στο υπνοδωμάτιό της.

Σε μια άλλη περίπτωση, δύο άνδρες ισχυρίστηκαν ότι απήχθησαν από εξωγήινους το 1992, ενώ ταξίδευαν με αυτοκίνητο σε αυτοκινητόδρομο προς τη Σκωτία. Οι άνδρες υποβλήθηκαν σε ύπνωση και ταξίδεψαν σε «άλλες ζωές».

Τέλος, ένας ξενοδόχος από την Ουαλία κατήγγειλε ότι ένας ιπτάμενος δίσκος προσγειώθηκε σε χωράφι κοντά στο ξενοδοχείο του, από τον οποίο κατέβηκαν δύο ψηλές ασημί φιγούρες, «χωρίς πρόσωπο». Τα ανθρωποειδή άρχισαν να κάνουν μετρήσεις στο χωράφι και μετά έφυγαν.

Τα βρετανικά X-Files και το UFO στο γήπεδο της Τσέλσι Τα βρετανικά X-Files και το UFO στο γήπεδο της Τσέλσι Reviewed by Unknown on 20:50 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.