Αλλοδαποί έξω από καταστήματα του ΙΚΑ..πουλάνε χαρτιά προτεραιότητας για 5 ευρώ!

Δεν πάμε καθόλου καλά... Προφανέστατα με την ανοχή εργαζομένων και διοίκησης (γιατί άραγε κάνουν τα στραβά μάτια; ), αλλοδαποί, κυρίως πακιστανοί, έχουν στήσει παραμάγαζα σε ...
πολλά υποκαταστήματα του ΙΚΑ, αλλά και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες, όπως είναι η ΔΕΗ και εκμεταλλευόμενοι την καθημερινή ταλαιπωρία του κόσμου που περιμένει επί ώρες στις ουρές για να εξυπηρετηθεί, εξασφαλίζουν και πουλάνε με 5 ευρώ τα χαρτάκια με τους αριθμούς προτεραιότητας!

Το Makeleio.gr έχει δεχτεί σωρεία καταγγελιών, με τελευταία αυτή της κ. Κατερίνας Ανδρώνη από τη Χαλκίδα, η οποία μας κατήγγειλε ανάλογο περιστατικό στο ΙΚΑ της περιοχής της. 

Σχόλιο Πελασγού : Οι θιασώτες των "μαρξιστολενινιστικο κλπ" ιδεών ας δούν τί λέει ο Μάρξ τους για την λαθρομετανάστευση και ας καταλάβουν πως με τον τρόπο τους βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στην καταστροφή της κοινωνίας μας.



Αλλοδαποί έξω από καταστήματα του ΙΚΑ..πουλάνε χαρτιά προτεραιότητας για 5 ευρώ! Αλλοδαποί έξω από καταστήματα του ΙΚΑ..πουλάνε χαρτιά προτεραιότητας για 5 ευρώ! Reviewed by Unknown on 02:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.