Φωτογραφία της Angelina Jolie από την Χαλκιδική

Στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής βρέθηκαν χθες το μεσημέρι οι θαλαμηγοί των Angelina Jolie, Brad Pitt και Robert De Niro. Οι stars του Hollywood άραξαν ανοιχτά του κολπίσκου της Ειρήνης, ο οποίος είναι...
εξαιρετικά δύσκολο να τον προσεγγίσει κάποιος από τη στεριά.

Στην περιοχή “κόβουν βόλτες”, επίσης, περίπου 15 φουσκωτά με paparazzi από διεθνή πρακτορεία που προσπαθούν να προσεγγίσουν τον κολπίσκο και να απαθανατίσουν το ζεύγος Brangelina και την “ιερή αγελάδα” της 7ης Τέχνης.
Το  fthis.gr, όμως, είναι εκείνο που κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικά την πολυπόθητη φωτογραφία που επιβεβαιώνει την παρουσία του ζεύγους στη Χαλκιδική και την χτεσινή παρουσία τους στα Πυργαδίκια.
Η φωτογραφία που ακολουθεί τραβήχτηκε από την κυρία Ρούλα Οικονόμου, κάτοικο της περιοχής και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου "Το Τζάκι" στα Ριζά, με το iphone της και δείχνει την Angelina να επιβιβάζεται στο τζιπ υπό το άγρυπνο βλέμμα των σωματοφυλάκων της.
Jolie στη Χαλκιδική


Η Ρούλα Οικονόμου μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR για τη "τυχαία" αυτή συνάντηση με το διάσημο ζεύγος: "Χτες το μεσημέρι,15 Αυγούστου, περίπου στις 2 και μισή καθώς πηγαίναμε για μπάνιο στην περιοχή, μας τράβηξε την προσοχή ένα ελικόπτερο που είχε προσγειωθεί εκείνη τη στιγμή σε παρακείμενο περιφραγμένο χώρο. Καθώς είχαμε στο μυαλό μας ότι το ζευγάρι παραθερίζει στην περιοχή, είπαμε να πλησιάσουμε για να δούμε καλύτερα. Και τότε είδαμε την Angelina Jolie να επιβιβάζεται σε ένα limo bus! Ντυμένη με ένα τζίν και κρατώντας μια τσάντα στα χέρια της, δεν φάνηκε να συνοδεύεται από κανέναν. Δεν είδαμε ούτε τον Brad ούτε κάποιο από τα παιδιά και αυτό που αντιληφθήκαμε ήταν ότι είχαν ήδη επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο. Δεν μπορούσαμε εξάλλου να πλησιάσουμε πιο κοντά, καθώς παντού υπήρχαν σωματοφύλακες και έκρυβαν την πόρτα του αυτοκινήτου. Τραβήξαμε την φωτογραφία και αποχωρήσαμε χωρίς να δούμε προς ποιά κατεύθυνση έφυγε το βαν. Προφανώς έκαναν περιήγηση στην περιοχή και μετά κατέβηκαν στην παραλία για να κάνουν μπάνιο"
Το ελικόπτερο με το οποίο "κατέβηκαν" στα Πυργαδίκια.
Jolie στη Χαλκιδική


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR , ο μάγειρας των stars τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας πήγε στην ψαραγορά του γραφικού χωριού για να προμηθευτεί φρέσκα ψάρια.
Από το πρωί, το πλήρωμα του σκάφους έστησε στην παραλία του κολπίσκου ξαπλώστρες, καρέκλες, τραπέζια και πουφ. Μάλιστα, οι security που βρίσκονται μαζί τους "χώρισαν" την παραλία του κολπίσκου στη μέση, για να μην ενοχλούν οι -λιγοστοί- λουόμενοι τους stars!
Οι θαλαμηγοί των Pitt-Jolie και Robert De Niro αραγμένες στον κολπίσκο της Ειρήνης στη Χαλκιδική.
Pitt Angelina




Φωτογραφία της Angelina Jolie από την Χαλκιδική Φωτογραφία της Angelina Jolie από την Χαλκιδική Reviewed by Unknown on 01:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.