Oμολόγησε ότι τα τελευταία 12 χρόνια σκοπός του ήταν να.. κάψει όλη την Ρόδο!

 
Ένας 39χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από το Παραδείσι ομολόγησε ότι είναι υπαίτιος για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στη Ρόδο, αλλά και για άλλους δέκα εμπρησμούς δασών τα τελευταία 12 χρόνια και οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Σύμφωνα μάλιστα με την ομολογία του, σκοπός του ήταν να κάψει ολόκληρο το νησί! Ο εμπρηστής αποκάλυψε ότι ξεκίνησε τη δράση του σε ηλικία 13 ετών όταν ζούσε με την οικογένειά του στη Γερμανία. Ομολόγησε ότι από το 2000 ως σήμερα είχε αποπειραθεί δέκα φορές να κάψει τα δάση στην Αρχίπολη, την Ελεούσα, το Παραδείσι, τη Λαχανιά, τη Δαματριά και τις Φάνες.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε από πληροφορίες που είχαν οι αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ανακρίθηκε και παραδέχθηκε την ενοχή του.

Η ομολογία του φερόμενου ως εμπρηστή ότι προκαλούσε πυρκαγιές πάντα με τον ίδιο τρόπο, βάζοντας φωτιά με αναπτήρα σε ξερά χόρτα, ταιριάζει με τα ευρήματα της έρευνας. Ωστόσο, υπάρχουν κενά στην απολογία του, καθώς υποστηρίζει ότι δεν θυμάται κάποιες πυρκαγιές να τις προκάλεσε ο ίδιος, όπως αυτή που ξέσπασε προ ημερών στις Στεφανές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα, αναφέρει το defencenet.gr.

http://ikatina.blogspot.com
Oμολόγησε ότι τα τελευταία 12 χρόνια σκοπός του ήταν να.. κάψει όλη την Ρόδο! Oμολόγησε ότι τα τελευταία 12 χρόνια σκοπός του ήταν να.. κάψει όλη την Ρόδο! Reviewed by Unknown on 14:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.