Οδηγός 100 ετών σακάτεψε 9 παιδιά έξω από σχολείο

Είναι από τις ειδήσεις που είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς. Το απίστευτο ατύχημα έγινε μπροστά σε σχολείο του Λος Άτζελες στις ΗΠΑ.

Ο Πρέστον Κάρτερ, ετών 100(!) είχε πάει στο σούπερ μάρκετ απέναντι από το σχολείο. Την ώρα που δεκάδες παιδιά βρισκόταν στο πεζοδρόμιο καθώς είχαν τελειώσει το μάθημα ο υπέργηρος οδηγός αποφάσισε να βγει από το κατάστημα με όπισθεν.

Μόνο που δεν πάτησε ποτέ το φρένο, βρέθηκε στην απέναντι πλευρά, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και σάρωσε τα παιδιά στο πέρασμά του.

Τέσσερα παιδιά εγκλωβίστηκαν μάλιστα κάτω από το αυτοκίνητο.

Συνολικά ο Κάρτερ τραυμάτισε 11 άτομα, τα εννιά είναι παιδιά, εκ των οποίων τα τέσσερα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από το χθεσινό τροχαίο.

Ο ίδιος είπε απλά : "Είχα βάλει όπισθεν για να βγω από τον χώρο στάθμευσης και να πάω σπίτι μου αλλά έχασα τον έλεγχο (του αυτοκινήτου). Τα φρένα δεν έπιασαν, κάτι έγινε. Λυπάμαι"

Το απίστευτο είναι ότι ο Κάρτερ είχε κανονικά άδεια οδήγησης, η άδειά του λήγει μάλιστα στις 5 Σεπτεμβρίου... όμως όπως είπε η κόρη του δεν θα του επιτρέψουν να ξαναοδηγήσει. Μια απόφαση που μάλλον άργησε..


Οδηγός 100 ετών σακάτεψε 9 παιδιά έξω από σχολείο Οδηγός 100 ετών σακάτεψε 9 παιδιά έξω από σχολείο Reviewed by Unknown on 01:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.