ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ "ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΤΟΥΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ...
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:
Με τελετές γιορτάζεται η 90η επέτειος της Γιορτής του Θριάμβου της 30ης Αυγούστου.

Η πρώτη τελετή πραγματοποιήθηκε στο Anıtkabir.


Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Abdullah Gül δεν συμμετέχει στις τελετές λόγω της ασθένειας του.

Όλη η υπόλοιπη κρατική ηγεσία και τα στελέχη των πολιτικών κομμάτων παραβρέθηκαν στην τελετή στο Anıtkabir.

Στην τελετή συμμετείχαν ο Πρωθυπουργός, Recep Tayyip Erdoğan, ο Αντιπρόεδρος του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP), Adnan Keskin, ο Αρχηγός του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), Devlet Bahçeli και οι επικεφαλής των υπολοίπων κρατικών οργάνων.

Οι τελετές πραγματοποιήθηκαν υπό την προεδρία του Πρόεδρου της βουλής, Cemil Çiçek.

Μετά την πορεία στο δρόμο με τα λιοντάρια ο Πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας υπέγραψε το ειδικό βιβλίο του Anıtkabir.

Ο Çiçek έγραψε τα εξής στο ειδικό βιβλίο:

«Το Έθνος μας που είναι ένα αδιάσπαστο σύνολο εδώ και χίλια χρόνια σαν νύχι με κρέας εργάζεται με όλη της την δύναμη για να πετύχει τους στόχους της με την ισχύ που αντλεί από την ενότητα και την συσπείρωση του. Αυτοί που προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια ανάμεσα μας θα κατατροπωθούν Όπως έγινε σε κάθε περίοδο της ιστορίας.»

Μετά το πέρας της τελετής το Anıtkabir άνοιξε για επισκέψεις.

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν με τις τελετές που θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Atatürk της Ankara. trt 


ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ "ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...! ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ "ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...! Reviewed by Unknown on 12:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.