Αναγνωρίζετε την χαριτωμένη μικρούλα; Σήμερα είναι πανέμορφη και sexy!


Ήταν ένα πολύ χαριτωμένο μωρό, που χαμογελούσε συνέχεια. Ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να είναι ένα πολύ αισιόδοξο και χαμογελαστό πλάσμα, που αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες με θετική διάθεση.
Η όμορφη μικρούλα της φωτογραφίας είναι σήμερα μία πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Γεννημένη στις 25 Απριλίου του 1983 στην Αθήνα, είχε πολλά όνειρα για το μέλλον της, καθώς μεγάλωνε.
Πρόκειται για την Νικολέττα Ράλλη, η οποία μπορεί να ξεκίνησε από το μόντελινγκ, αλλά σύντομα την κέρδισαν η υποκριτική και η παρουσίαση. Ως ηθοποιό την γνωρίσαμε από τα «Σφηνάκια» του Alpha, ενώ παρουσίασε και μουσική εκπομπή στο Mad TV. Την προηγούμενη σεζόν, παρουσίασε την μεσημεριανή εκπομπή του Star, «Made in Star», η οποία κόπηκε πριν το τέλος της σεζόν αφήνοντάς την με μια ελαφρά πικρία.
Ωστόσο, η Νικολέττα, η οποία σπουδάζει και στο τμήμα Γεωλογίας του πανεπιστημίου Αθηνών, δεν το βάζει εύκολα κάτω. Θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση, όπως έχει δηλώσει, αρκεί να κάνει κάτι που να την εκφράζει. Αγαπά το κολύμπι, της αρέσει να μαγειρεύει και παραμένει ένας θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος. Πρόσφατα, ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram, αυτή την παιδική της φωτογραφία, η οποία αντικατοπτρίζει την χαρούμενη προσωπικότητα της νεαρής κοπέλας.


Αναγνωρίζετε την χαριτωμένη μικρούλα; Σήμερα είναι πανέμορφη και sexy! Αναγνωρίζετε την χαριτωμένη μικρούλα; Σήμερα είναι πανέμορφη και sexy! Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.