ΣΟΚ «Με το μνημόνιο θα κυβερνάμε 20 χρόνια»

Η άδεια αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου
Δεν έχει σημασία που ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται. Δεν έχει σημασία που η τρικομματική κυβέρνηση ξεπουλά τη δημόσια περιουσία, την περιουσία του ελληνικού λαού σε ιδιώτες. Δεν έχει σημασία που...
ο ελληνικός λαός φτωχοποιείται κατόπιν σχεδίου. Δεν έχει σημασία που ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Δεν έχει σημασία που διώκονται δημοσιογράφοι ή που οι δυνάμεις καταστολής δέρνουν τους πολίτες αυτής της χώρας. Δεν πειράζει που η τραγική φιγούρα του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δίπλα στην Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, διέσυρε διεθνώς τη χώρα. Τίποτα από όλα αυτά δεν ενοχλεί τα κυβερνητικά στελέχη, τους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Εκείνο, το οποίο έχει σημασία για τους προφέσορες της τρικομματικής κυβέρνησης είναι οι καριέρες τους (κούνια που τους κούναγε) και η πολιτική τους επιβίωση (σε ποιον κόσμο ζουν;). Τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη αυτής της ετοιμόρροπης κυβέρνησης, δηλαδή της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, οι ήρωες αυτής της ιστορίας, οι οποίοι έχουν … προνομιακές σχέσεις με την τρόικα, έχουν τα δικά τους σχέδια. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά, αν και προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Ο άνθρωπός μου με πληροφορεί ότι τις προάλλες χωρίς αιδώ, ενώ αγκαλιάζονταν και το ένα πολιτικό πρόσωπο έπλεκε το εγκώμιο του άλλου, έλεγαν «Όσο υπάρχει το μνημόνιο, μαζί θα κυβερνάμε για άλλα 20 χρόνια».

Τα δύο αυτά πρόσωπα, για τα οποία αρχίζει και «βρωμάει» η πιάτσα σιγά – σιγά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Και ξενοδόχος είναι ο ελληνικός λαός, ο οποίος στις επόμενες εκλογές θα τους στείλει από εκεί που ήρθαν.

ΥΓ: το γράφουμε για να το εμπεδώσουμε. Τα πρόσωπα αυτά διαπραγματεύονται δήθεν με την Τρόικα.
ΣΟΚ «Με το μνημόνιο θα κυβερνάμε 20 χρόνια» ΣΟΚ «Με το μνημόνιο θα κυβερνάμε 20 χρόνια» Reviewed by χριστινα on 23:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.