"Περίεργο" τροχαίο στη Θεσσαλονίκη...39χρονος οδηγός που σκοτώθηκε με την μηχανή...του έλειπε η καρδιά!


Ένα τροχαίο δυστύχημα που έγινε προ ημερών στην περιοχή του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης και το οποίο είχε θύμα έναν 39χρονο από τη Γεωργία απασχολεί στην αστυνομία..


Κι αυτό διότι από τον άτυχο άνδρα έλειπε η καρδιά και το μυαλό των αστυνομικών πηγαίνει στη γεωργιανή μαφία που δρα στην πόλη.

O 39χρονος επέβαινε σε μηχανή και σκοτώθηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με κολόνα σε προσπάθεια για σούζα. Το πτώμα του βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, με τους αστυνομικούς να αντιλαμβάνονται μία μέρα αργότερα ότι έλειπε η καρδιά του.

Οι πρώτες σκέψεις ήθελαν σκυλιά να την έχουν φάει, αφού δεν βρέθηκε πουθενά ωστόσο όταν έγινε γνωστή η ταυτότητα του, άλλαξαν τα δεδομένα.

Αποκαλύφθηκε ότι στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για πλαστογραφία και κλοπές ενώ στο σώμα του έφερε και κάποια χαραγμένα σύμβολα, που παραπέμπουν στη γεωργιανή μαφία. Να σημειωθεί ότι ο οδηγός της μηχανής αγνοείται ενώ στο σημείο βρέθηκε και ένα όπλο, που εξετάζεται.
"Περίεργο" τροχαίο στη Θεσσαλονίκη...39χρονος οδηγός που σκοτώθηκε με την μηχανή...του έλειπε η καρδιά! "Περίεργο" τροχαίο στη Θεσσαλονίκη...39χρονος οδηγός που σκοτώθηκε με την μηχανή...του έλειπε η καρδιά! Reviewed by χριστινα on 00:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.