Μυστηριώδης δολοφονία στη Ρωσία... Νεκρός ο υπεύθυνος για το αεροπλάνο που ανάγκασε σε προσγείωση η Τουρκία.



Ανώτερο στέλεχος της ρωσικής εταιρείας που απέστειλε στρατιωτικό εξοπλισμό στη Συρία με αεροσκάφος των συριακών αερογραμμών και το οποίο αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Άγκυρα, σκοτώθηκε...



Πρόκειται για τον Βιατεσλάβ Τρουχάτσεφ ο οποίος ήταν διευθυντής στο εργοστάσιο από το οποίο φορτώθηκαν τα υλικά για τη Συρία και τελικά κατέληξαν στα χέρια των Τούρκων.
Ο Τρουχάτσεφ δολοφονήθηκε σε μια ένοπλη επίθεση έξω από το σπίτι του με μια σφαίρα στο κεφάλι και υπάρχουν υπόνοιες ότι πρόκειται για δολοφονία που σχετίζεται με το περιστατικό της αναγκαστικής προσγείωσης του συριακού αεροπλάνου και τη λήψη των ρωσικών υλικών από τις τουρκικές αρχές.
Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, όπως η Ισβέστια και η Κόμερσαντ, συνδέουν τη δολοφονία του διευθυντή του ρωσικού εργοστασίου με το περιστατικό της Τουρκίας, γράφει το δημοσίευμα.



http://www.pentapostagma.gr/
Μυστηριώδης δολοφονία στη Ρωσία... Νεκρός ο υπεύθυνος για το αεροπλάνο που ανάγκασε σε προσγείωση η Τουρκία. Μυστηριώδης δολοφονία στη Ρωσία... Νεκρός ο υπεύθυνος για το αεροπλάνο που ανάγκασε σε προσγείωση η Τουρκία. Reviewed by junior on 00:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.