ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ


Τα σχολεία είναι ελεύθερα να δώσουν μαθήματα πορνογραφίας, η υπουργός Παιδείας το έχει παραδεχθεί παρά τις ανησυχίες για τον αντίκτυπο των σκληρών εικόνων για τα παιδιά.
Οι ακτιβιστές έχουν προειδοποιήσει ότι αυξάνεται ο αριθμός των νέων που γαντζώνονται στις on line ταινίες σ έ ξ.
Ο Ντέιβιντ Κάμερον προετοιμάζεται να διευκολύνει τους γονείς να μπλοκάρουν το on line πορνογραφικό από τους νέους υπολογιστές.
Ομως η Liz Truss επέμεινε ότι τα μαθήματα πορνό μπορεί να αποτελέσουν μέρος της «κατάλληλης ηλικίας » για μελέτες.
Μερικά συνδικάτα έχουν απαιτήσει από τους σπουδαστές να διδάσκονται πορνό από την ηλικία των 10 ετών.

Μια ανησυχητική μελέτη αποκάλυψε τον περασμένο μήνα, ότι τα παιδιά από την ηλικία των 11 εθίζονται στην πορνογραφία στο διαδύκτιο.


Οι σύμβουλοι στο Childline αναφέρουν επίσης μια αύξηση των κλήσεων από τους νέους που τραυματίζονται αφότου έχουν δει πορνό στο διαδύκτιο.


Η παρέμβαση της Truss έρχεται ένα μήνα μετά αφότου απαίτησε από μια ένωση διδασκαλίας τους σπουδαστές να διδαχθούν πορνογραφία από την ηλικία των 10, έτσι ώστε να ξέρουν για τους κινδύνους και να μπορούν να προστατευθούν απ' το να σκοντάψουν σε ανάλογες εικόνες.


Το πράσινο φως της υπουργού θα μπορούσε να ενθαρρύνει περισσότερα σχολεία και να καθιερώσει τα μαθήματα πορνογραφίας.

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ Reviewed by junior on 23:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.