Σχετικά με την δολοφονική επίθεση αλλοδαπού σε κομμωτή στον Άγιο Παντελεήμονα


Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ήταν ένας αφρικανός.Το θύμα από ότι είπαν οι ίδιοι οι κάτοικοι ήταν ένα αξιόλογο παιδί,μοναχοπαίδι και ζούσε με την μητέρα του. Δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με την πολιτική αλλά ούτε και είχε δημιουργήσει ποτέ του προβλήματα..
στην περιοχή. Ίσα ίσα που αν μπορούσε βοηθούσε και όποιον είχε ανάγκη. Ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές έτρεξε να δει τι συμβαίνει και τον βρήκε λίγο πριν λιποθυμήσει.. "Ένας μαύρος με σκότωσε-πεθαίνω."...Όπως μας είπαν γνωστοί του θύματος...δεν ήταν άνθρωπος που θα αντιστεκόταν σε περίπτωση ληστείας.Επομένως ο εγκληματίας ότι έκανε το έκανε από μίσος ή για να του βουλώσει το στόμα..πιθανόν να είδε κάτι που δεν έπρεπε. Το μαγαζί ήταν σπασμένο χωρίς είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του δράστη και του θύματος. Τραγική φιγούρα η μητέρα του,που ζει από σήμερα το μεσημέρι τον δικό της Γολγοθά.

Το περιστατικό αυτό αποδεικνύει περίτρανα το τι ακριβώς συμβαίνει σ αυτή την ταλαιπωρημένη και γκετοποιημένη από τους αλλοδαπούς περιοχή.Τα εγκλήματα μικρά ή μεγάλα είναι καθημερινό φαινόμενο. Η περιοχή όπως και οι υπόλοιπες γύρω γύρω έχει γεμίσει με αφρικανούς που πουλάνε στην "ψύχρα" ναρκωτικά μπροστά από μαγαζιά και σπίτια.Αδιαφορώντας αν τους βλέπει κάποιος. Από την Κυψέλη και το Μουσείο -Αριστοτέλους σχεδόν έξω από το Υπ.Υγείας..μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα...και από κεί μέχρι το Μεταξουργείο και του Ψυρρή,γίνεται από το πρωί μέχρι το βράδι...της πρέζας το κάγκελο..

Για να σας δώσω να καταλάβετε το πόσο έχουν αποθρασυνθεί οι "κακόμοιροι" μετανάστες στην περιοχή θα σας πω τι συνέβη μόλις άρχισαν να καταφτάνουν οι πρώτοι κάτοικοι για να διαμαρτυρηθούν...

Κάποιοι άλλοι αλλοδαποί,ασιάτες αυτή τη φορά...επιτέθηκαν με μαχαίρια για να ληστέψουν κατοίκους που πήγαιναν στο σημείο του εγκλήματος για διαμαρτυρία.Μόλις μαθεύτηκε το περιστατικό..κάποιοι θερμόαιμοι άρχισαν να κυνηγούν όποιον λαθρομετανάστη έβρισκαν στο δρόμο και τα γύρω στενά,μέχρι που εμφανίστηκε η αστυνομία..και κατάφερε να ηρεμήσει κάπως τα πνεύματα. Οι παρευρισκόμενοι στο σημείο (υπήρχαν όλες οι ηλικίες..γυναίκες και άνδρες) κατήγγειλαν ότι ζούνε εδώ και μερικά χρόνια,ένα απίστευτο και οργανωμένο προγκρόμ από τους λαθρομετανάστες..που επιχειρούν με εγκλήματα αλλά και με προβοκατόρικες ενέργειες με μόνιμους συμμάχους κάποιες ακροαριστερές οργανώσεις και δικηγόρους...να τους διώξουν μια και καλή από την περιοχή του κέντρου των Αθηνών.
Σχεδόν όλα τα ελληνικά μαγαζιά έχουν κλείσει..οι άνθρωποι της περιοχής έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους σε φυλακές και κλείνονται μέσα από νωρίς.Δυστυχώς τίποτα δεν έχει αλλάξει,παρά την προσπάθεια του Δένδια με τον Ξένιο Δια. Η απαξίωση και η υποβάθμιση της περιοχής είναι πλέον γεγονός.Οι προπαγανδιστές αριστεροί που έλεγαν πως όλα αυτά είναι δημιούργημα των πλουσίων για να αγοράσουν την περιοχή για ένα κομμάτι ψωμί αργότερα...αποδείχτηκε ότι κι αυτό ήταν μόνο στη φαντασία τους...
Ο Αγ.Παντελήμονας δυστυχώς έχει χαθεί.
Ούτε να μείνεις εκεί μπορείς.Ούτε και να επενδύσεις σε τίποτα.
Ο πολυπολιτισμός και οι νεοταξικές μπούρδες για κοινή συνύπαρξη λαθροκακοποιών με απλούς πολίτες..για άλλη μια φορά ΑΠΕΤΥΧΕ.
eglimatikotita.gr
Σχετικά με την δολοφονική επίθεση αλλοδαπού σε κομμωτή στον Άγιο Παντελεήμονα Σχετικά με την δολοφονική επίθεση αλλοδαπού σε κομμωτή στον Άγιο Παντελεήμονα Reviewed by χριστινα on 01:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.