Δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής:Supremacy 1914





Παίξτε τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο στο Supremacy 1914! 

Στο Supremacy 1914 αναλαμβάνετε τη διοίκηση του στρατού ενός ευρωπαϊκού έθνους και ξεκινάτε μία εκστρατεία σε αληθινό χρόνο. Σκοπός σας είναι να κατακτήσετε το μεγαλύτερο μέρος του χάρτη της Ευρώπης, σε τουρνουά πολλών παιχτών που διαρκούν λίγες εβδομάδες. Οι μάχες διεξάγονται σε ένα χάρτη και κάνετε τις κινήσεις σας σαν να παίζατε επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής(RISK). 
Παίζετε ενάντια σε 30 αληθινούς αντιπάλους, ο καθένας από τους οποίους αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό έθνος πάνω στο χάρτη της Ευρώπης. Όταν δεν υπάρχουν αρκετοί παίχτες, μία τεχνητή νοημοσύνη αναλαμβάνει το ρόλο του αντιπάλου.


Μπορείτε να κάνετε συμμαχίες ενώ πρέπει να οργανώσετε βάσεις στρατολόγησης και ένα οικονομικό σύστημα που θα στηρίζει τον πόλεμό σας. Χτίστε λιμάνια, σιδηροδρόμους και άλλα έργα υποδομής. Χτίστε εργοστάσια για να παράγετε όπλα. Επιπλέον μπορείτε να αναβαθμίσετε τις επαρχίες σας, να κάνετε κατασκοπία, να πουλήσετε πόρους. Φροντίστε να κρατήσετε το ηθικό των στρατιωτών σας ακμαίο, αφού μπορεί να είναι αποφασιστικό για τη νίκη - ή την ήττα. Κερδίστε βραβεία για τις επιδόσεις σας και πάρτε μία θέση στη λίστα κατάταξης. Μιλήστε στο online chat του παιχνιδιού με Έλληνες παίχτες. Για να κερδίσετε την παρτίδα, θα χρειαστεί να κάνετε σωστές διπλωματικές και στρατηγικές κινήσεις.
Δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής:Supremacy 1914 Δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής:Supremacy 1914 Reviewed by junior on 22:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.