Το top10 των καλύτερων βαμπίρ της pop culture. Και όχι δεν είναι ο Pattinson μέσα.


Τώρα που επιτέλους βγήκε στους κινηματογράφους και το τελευταίο μέρος του Twilight και που θα βαρεθούμε να ακούμε για την Bella και ...

τον Edward, ήρθε η ώρα κάποια άλλα παιδιά της νύχτα να πάρουν το αίμα τους πίσω και να δείξουν στο κόσμο ποιοι το έκαναν καλύτερα το... δάγκωμα.

1. Gary Oldman, Dracula

Τι και αν έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που φόρεσε τα μωβ εκείνα γυαλιά και το ημίψηλο καπέλο και λιγουρευόταν τον λαιμό της Winona Ryder. Τι και αν από τότε έχει παίξει δυο ντουζίνες ρόλους. Ποτέ δεν πρόκειται να τον ξεπεράσουμε. Ο Gary είναι ο Δράκουλας που θα του δίναμε τον λαιμό μας στο πιάτο. Και που 'σαι Robert...πήγαινε να δεις αν έρχεται.
2. Brad Pitt, Interview With the Vampire


Μπορεί ο ίδιος ο Brad, που τώρα έχει γίνει πλέον σοβαρός ηθοποιός, να έχει παραδεχτεί ότι ο ρόλος τους στη συγκεκριμένη ταινία να ήταν ένα μαρτύριο - “ήμουν έξι μήνες στο σκοτάδι, με φακούς επαφής, make-up και έπαιζα το ρόλο της bitch” - όμως εμείς πολύ θα θέλαμε να τον ξαναδούμε έτσι χλωμό και διψασμένο να δαγκώνει κατάλευκους λαιμούς, έστω και αν αναγκαστεί να φορέσει τα εξτέ της Πάολα.
3. Alexander Skarsgård, True Blood


Ο Eric Northman δεν είναι απλά ένας βρικόλακας κύριοι. Έχει το δικό του club, είναι 1000 χρόνων, πλούσιος και με αίμα που αν λίγο το γευτείς κάνεις ένα σεξ στα όνειρά σου...άλλο πράμα. Επίσης πετάει. Χωρίς μπέρτα. Αμέ.
4. Johnny Depp, Dark Shadows


'Ντάξ μπορεί το remake της 60s σαπουνόπερας να ήταν λίγο too much, λιγάκι βαρετούλη και λιγάκι πώς να το πούμε...αν δεν ήταν ο Johnny o Depp δεν θα το βλέπαμε, αλλά παρόλα αυτά ο Barnabas Collins αξίζει να μπει στη δεκάδα μόνο και μόνο για την γκαρνταρόμπα και την κουαφίρ του.
5. Ian Somerhalder, The Vampire Diaries


Είναι ωραίος, κούκλος, θάνατος. Τέλος. Damon και ξερή μπαγκέτα.
6. David Boreanaz, Buffy the Vampire Slayer


Πριν έρθει το ζαχάρωμα μεταξύ Edward και Bella, είχαμε τα μέλια του Angel και της Buffy. Μιλάμε για χρόνια πριν. Και ναι το τεκνό βρικόλακας (Angel) ήταν ο David.
7. Colin Farrell, Fright Night


Όχι πες μου τώρα, υπήρχε περίπτωση να έχεις για γείτονα ένα καυτό, μυστηριώδη άντρα με τη φάτσα τον Farell και να μην πας να του ζητήσεις λίγη ζάχαρη, να τον καλέσεις για μία μπύρα, να τον φωνάξεις να σου φτιάξει την τηλεόραση;
8. Lina Leandersson, Let the Right One In


Αν και έχει γίνει και α λα αμερικέν remake της ταινίας, με το ρόλο της Eli να τον έχει η Chloe Grace Moretz (η οποία ήταν εξίσου καλή), παρόλα αυτά προτιμάμε το ορίτζιναλ σουηδικό και την ερμηνεία της Lina, η οποία παραπέμπει σε διαολεμένο Νονό, που εκβιάζει συναισθήματα για ένα λίτρο αίμα.
9. Tom Cruise, Interview With the Vampire


Ο Tom Cruise με πλατίνα, ελαφρώς ,μπουκλέ μαλλί, άτριχο στέρνο και χλωμή επιδερμίδα γητεύει τον Brad Pitt και τρώει οτιδήποτε του σταθεί εμπόδιο ή του κάνει κούκου. Και μόνο από την εμφάνιση έχουμε να κάνουμε με μία συγκλονιστική ερμηνεία.
10. Kiefer Sutherland, The Lost Boys


Συμμορία βρικολάκων που τα κάνουν όλα γης μαδιάμ. Αρχηγός τους φυσικά ο Kiefer με πλατινέ μαλλί. Τι να λέμε τώρα. Α ναι, η ταινία εμπεριέχει και ατάκες τύπου “ποτέ δεν γερνάς, ποτέ δεν πεθαίνεις, αλλά πρέπει να φαααααααας”.




http://www.cosmo.gr
Το top10 των καλύτερων βαμπίρ της pop culture. Και όχι δεν είναι ο Pattinson μέσα. Το top10 των καλύτερων βαμπίρ της pop culture. Και όχι δεν είναι ο Pattinson μέσα. Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.