ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΟΚ! ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΕ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!


ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; Ότι...φταίει ο φωτογράφος, όπως μας λένε κάποιοι άλλοι για παρόμοια στιγμιότυπα ντροπής;

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Η υπόκλιση αυτή στον υπουργό εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας πρίγκηπα Σαούντ Αλ-Φαϊζάλ, έγινε στα πλαίσια των εγκαινίων του "Διεθνούς Κέντρου του Βασιλιά Αμπντάλλα για τον Διαθρησκειακό και Διαπολιτισμικό Διάλογο"!!!
Όπως διαβάζουμε στο "Αντίβαρο", το Κέντρο ιδρύθηκε με μια διεθνή συμφωνία που υπογράφηκε από την Σαουδική Αραβία, την Ισπανία και την Αυστρία.
Η Αγία Έδρα είναι ιδρυτικός παρατηρητής (sic) και στο Δ.Σ. συμμετέχει ο Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ! Το Κέντρο σκοπό έχει να διευκολύνει τον διαθρησκειακό και διαπολιτισμικό Διάλογο, και να προωθήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα, την δικαιοσύνη και την ειρήνη, με βάση την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Είναι εξάλλου γνωστές σε όλο τον κόσμο οι λαμπρές επιδόσεις του σαουδαραβικού καθεστώτος σε όλους αυτούς τους τομείς, τόσο στο εσωτερικό της Σαουδικής Αραβίας όσο και σε άλλες χώρες, όπως αυτή την εποχή στην Συρία!
Το κέντρο ιδρύθηκε με χρηματοδότηση από την Σαουδική Αραβία με την πολιτική υποστήριξη των Η.Π.Α. κατόπιν … της ενθαρρύνσεως του Ισραήλ, όλες χώρες του διαλόγου, της ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Για αυτό τον λόγο εξάλλου, στα εγκαίνια κύριοι ομιλητές ήταν και ο Γ.Γ. των Η.Ε. κ. Μπαν Κι-Μουν, αλλά και ο προκαθήμενος της Μεγάλης Εκκλησίας εν τη αιχμαλωσία, μέγας αιχμάλωτος, ο Οικ. Πατριάρχης κκ. Βαρθολομαίος! Με κομμένη την ανάσα, η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί την εξάπλωση του σαουδαραβικού μοντέλου διαλόγου (Σαούδ-διαλόγου), ανεκτικότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο! Θεός φυλάξοι!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΟΚ! ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΕ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΟΚ! ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΕ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ! Reviewed by junior on 22:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.