Τίπι Ντεγκρέ, το κορίτσι που μεγάλωσε παρέα με τα άγρια ζώα


Γεννημένη στην Αφρική ...



από Γάλλους φωτογράφους γονείς η Τίπι Ντεγκρέ είχε την πιο ασυνήθιστη παιδική ηλικία. 

Το κορίτσι μεγάλωσε στην αφρικανική έρημο και ανέπτυξε ισχυρούς φιλικούς δεσμούς με πολλά άγρια ​​ζώα. Μεταξύ αυτών ο Αμπού (ένας Αφρικανικός ελέφαντας ηλικίας 28 ετών), η J & B (μια πολύ χαριτωμένη λεοπάρδαλη), ένα λιοντάρι, πολλές καμηλοπαρδάλεις, μια στρουθοκάμηλος, μια μαγκούστα, κροκόδειλοι, ένα μωρό ζέβρα , μια τσίτα, ακόμη και ένα φίδι.

Η Αφρική ήταν το σπίτι της για πολλά χρόνια και έτσι η Τίπι έζησε παρέα με τα άγρια ζώα και με ιθαγενείς των φυλών της Ναμίμπια. Όταν ήταν ακόμη παιδί, η μικρή Γαλλίδα είχε πει, «δεν έχω φίλους εδώ, επειδή ποτέ δεν βλέπω άλλα παιδιά. Έτσι, τα ζώα έχουν γίνει πλέον οι φίλοι μου. «

Οι γονείς της Τίπι, Αλέν Ντεγκρέ και Συλβί Ρόμπερτ, όταν συνειδητοποίησαν τους δεσμούς που είχε αναπτύξει η κόρη τους με πολλά άγρια ζώα αποφάσισαν να καταγράψουν την ιστορία της σε βιβλία και ταινίες. Το πιο γνωστό από αυτά τα βιβλία ήταν το «Tippi of Africa» που εκδόθηκε το 1998. 

Δείτε μερικές από τις εκπληκτικές φωτογραφίες της Τίπι με τους επικίνδυνους φίλους της αλλά και το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Bridging the Gap to Africa» .









































Τίπι Ντεγκρέ, το κορίτσι που μεγάλωσε παρέα με τα άγρια ζώα Τίπι Ντεγκρέ, το κορίτσι που μεγάλωσε παρέα με τα άγρια ζώα Reviewed by junior on 04:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.