ΠΡΟΦΗΤΙΚΌ ΜΉΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ



Ο Πλανήτης Γη από το 1996 άνοιξε τις πύλες του ...

μαζί με όλο το Ηλιακό σύστημα στον Γαλαξία της 5ης Διάστασης. Πεμπτοδιαστατικές ριπές άρχισαν να διαπερνούν την Γη και τα ψυχικά σώματα των ανθρώπων.
Οι αλλαγές στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Γης ξεκίνησαν το 2000.Οι αλλαγές αυτές σηματοδοτήθηκαν από γεννήσεις προηγμένων ψυχών με ενισχυμένοDNA. Τα παιδιά αυτά τα ονόμασαν «Κρυσταλλικά» λόγω του ότι η δομή των ψυχικών τους κυττάρων πάλλεται στις κρυσταλλώσεις της 5ης διάστασης.

Το 2011 η Γη καθώς και η ανθρωπότητα, λόγω επιτάχυνσης του μαγνητικού πεδίου της Γης, μπήκαν στο πρώτο μεγάλο άλμα γρήγορων γεγονότων που σηματοδοτούν το κλείσιμο του τελευταίου κύκλου εξέλιξης του πλανήτη. Το δεύτερο εξελικτικό άλμα θα ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2011 και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2012. Κατά την διάρκεια του 2ουάλματος, το φως θα αυξηθεί και στον ουρανό θα παρουσιάζονται δίνες χρωμάτων αλλά και σφαιρών. Οι σφαίρες είναι πεμπτοδιαστατικοί πυρήνες σπερμάτων που θα κυοφορήσει η Γη μπαίνοντας σε μια άλλη εποχή.









Τα σπέρματα αυτά κατευθύνονται από τεράστια θυγατρικά οχήματα που έχουν σταθμεύσει σε διάφορα σημεία του Ηλιακού μας συστήματος αλλά και πολύ κοντά στη Γη. Τα οχήματα αυτά είναι πολύ εμφανή για πολλούς ανθρώπους και την παρουσία τους γνωρίζουν οι μεγάλες κυβερνήσεις της Γης.

Οι Πεμπτοδιαστατικές οντότητες που τα επανδρώνουν μοιάζουν με τους λεγόμενους Αρχαίους Θεούς που είχαν παρουσιαστεί κατά διαστήματα στον πλανήτη Γη. Είναι οντότητες 3 μέτρων με άψογη εμφάνιση και μεγάλη λάμψη. Δεν μπορούν να γίνουν άμεσα εμφανείς λόγω της παλμικής συχνότητας του σώματός τους. Παρόλα αυτά έχουν παρουσιαστεί σε λήψεις ψηφιακών φωτογραφιών.

Όταν στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Γης εισχωρήσουν πενταδιαστατικοί παλμοί, θα μπορούν να πάρουν μια σχετική αστρική ύλη και να παρουσιαστούν χωρίς προβλήματα. Μου έχει μεταφερθεί ότι εάν ο παλμός της Γης αυξηθεί στα επιτρεπόμενα όρια που υπολογίζουν μετά το 2012, θα εμφανιστούν και θα δηλώσουν την παρουσία τους. Θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τις έντονες και γρήγορες αλλαγές του πλανήτη Γη, τόσο στο γεωφυσικό, ζωικό περιβάλλον αλλά και τόσο στον ψυχισμό των ανθρώπων, που θα πιεστούν να διαφοροποιήσουν τα παλιά πιστεύω τους, τις συνήθειες και τις καταστροφικές τους νοοτροπίες.

Μετά το 2012 θα αυξηθούν οι σπείρες στον ουρανό, οι οποίες είναι πύλες διαφορετικών συντεταγμένων σε άλλες διαστάσεις. Η Μοριακή σύνθεση των ανθρώπων αλλάζει σταδιακά και πολλοί νοιώθουν αυτή την μετάλλαξη κυττάρων με διάφορα σωματικά και ψυχικά συμπτώματα. Πολλοί αναπτύσσουν κοιμισμένα χαρίσματα όπως η Ενόραση, η Διαίσθηση και η Συναίσθηση.Διαισθητικοί επιστήμονες από όλους τους κλάδους συλλαμβάνουν νέες αποκαλύψεις που προωθούνται από αυτές τις σπερματικές σφαίρες δεδομένων πληροφοριών.







Τρεις δίαυλοι θα εστιαστούν στη Γη. Ο ένας στον Βορρά, ο άλλος στην περιοχή ζώνης που είναι η καρδιά και ο άλλος στον Νότο, επιφέροντας αλλαγές οι οποίες από πολλούς θα θεωρηθούν ως καταστροφές ή ως θεϊκή τιμωρία. Αυτό που συμβαίνει τώρα στη Γη και που θα κλιμακωθεί μέχρι το 2015, θα είναι μέσα από έντονα φαινόμενα , εκρήξεις και επαναστάσεις.

Οι άνθρωποι που αφήνουν το κυτταρικό τους σύστημα να δεχθεί τις φωτονιακές αλλαγές θα αντέξουν αυτές τις αλλαγές για να μπορούν να στηρίξουν τις επόμενες γενιές. Η Γη μετά το 2015 περνάει σε μια Μετα-ατλάντια περίοδο όπου θα μπουν Νόμοι της Διαγαλαξιακής Ιεραρχίας. Οι άνθρωποι θα έρχονται σε επαφή με πενταδιαστατικές οντότητες καθώς και οντότητες διαφορετικών Γαλαξιών. Θα υπάρξουν φιλικές και εχθρικές οντότητες αλλά οι άνθρωποι θα έχουν διδαχθεί από τις φιλικές οντότητες δυνατές άμυνες για να διαφυλαχθεί
ο πλανήτης, πέρα από τις δυσοίωνες θεωρίες.

Οι ενέργειες της 5ης διάστασης, διαλύουν τις σκευωρίες που πάλλονται σε χαμηλούς παλμούς. Αυτό είναι θέμα Φυσικής. Οι γρήγορες συχνότητες διαπερνούν τις αργές συχνότητες. Οι μετάνθρωποι που θα κατοικούν στην Γη θα είναι τα παιδιά των σημερινών κρυσταλλικών παιδιών που ανά πενταετία έρχονται στον πλανήτη από το 2000. Θα έχουν πιο λεπτοφυή φορέα και θα μπορούν μέσω γενετικής μηχανικής να αλλάζουν και να μετατρέπουν τα κύτταρα τους ώστε να μην υπόκεινται σε φθορά και ασθένειες.

Κάποιοι θα μένουν ένα διάστημα σε χωροχρονικές κυψέλες, θα ανανεώνονται, θα μετατρέπουν την δομική τους σύνθεση και θα έρχονται για αποστολή είτε στη Γη είτε σε κάποιον από τους πλανήτες του πολυπληθή Γαλαξία.Η ύλη που θα χρησιμοποιούν οι μετάνθρωποι θα είναι σκεπτόμενη οργανική με την ιδιότητα συχνών μετατροπών. Αυτό
σημαίνει ότι θα μπορούν να αλλάζουν την χωρητικότητα των σπιτιών τους ανάλογα με τις ανάγκες τους. Εξωτερικά τα σπίτια τους δεν θα πιάνουν χώρο, όμως το εσωτερικό θα μπορεί να πάρει τις διαστάσεις που θα επιθυμεί ο μελλοντικός άνθρωπος.

Οι άνθρωποι θα μπορούν να προβάλλουν τα ολογράμματά τους σε διάφορα σημεία του πλανήτη (πράγμα που ήδη ετοιμάζεται) αλλά και σε άλλους πλανήτες, βιώνοντας πολλαπλές εμπειρίες. Τα σύνορα κρατών δεν θα υπάρχουν μια και όλο το Ηλιακό Σύστημα θα κυβερνάται από Ανώτερη Διαγαλαξιακή Επιτροπή οντοτήτων με υπερνόηση.







Οι θρησκείες θα ενοποιηθούν καθώς τα στοιχεία που ευνοούν τις δημαγωγίες θα καταρρεύσουν. Οι άνθρωποι θα ενώνονται με την πραγματική Θεϊκή Ουσία και θα απολαμβάνουν την αγάπη και την προστασία της Ανώτατης Θεϊκής Κλίμακας. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια μεγάλη αντίσταση από τις παλιές παγιωμένες ενέργειες συναισθημάτων και συνηθειών που μάχονται να κρατήσουν τα κεκτημένα. Έτσι, γίνεται προσπάθεια να διασαλευτεί η οξυδέρκεια και η συνείδηση των ανθρώπων, δημιουργώντας πειθήνια όργανα. Οι πλασματικές νευροτοξίνες που έχουν διοχετευτεί στον αέρα καταλαμβάνουν το κεντρικό νευρικό σύστημα ανθρώπων που έχουν αδύναμη βούληση.

Οι άνθρωποι αυτοί οδηγούνται σε παράνοια με ολέθρια αποτελέσματα τόσο στους εαυτούς τους αλλά και στους γύρω τους. Οι μελλοντικοί αστροφυσικοί και ερευνητές του διαστήματος θα ανακαλύψουν ενεργειακές δίνες επιταχυντών ώστε να μεταφέρονται σε άλλες διαστάσεις μέσω υπέρ-ταχυφωτονιακών αναδιπλώσεων. Οι διαστάσεις θα αναδιπλώνονται και οι Χρονοταξιδιώτες θα μπορούν να εισέρχονται σε άγνωστους κόσμους
παράλληλων διαστάσεων.







Τα υβριδικά μηχανήματα θα τελειοποιηθούν την ερχόμενη 10ετία όπου στο λογισμικό τους θα κυοφορούν νανοσφαιρίδια προηγμένης Νοημοσύνης. Αυτά τα νανοσφαιρίδια θα διοχετεύονται στο σώμα όπου θα διορθώνουν βλάβες, θα μετατρέπουν νέους κυτταρικούς συνδέσμους, θα ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και θα αναδημιουργούν όργανα που έχουν φθαρεί. Αυτά τα μηχανήματα θα έχουν αυτόνομο νευρικό ιστό που θα διαβάζει όλες τις πληροφορίες του DNA, ανιχνεύοντας αλλοιώσεις ή περίεργες μεταλλάξεις. Μέσω παρόμοιων μηχανημάτων οι άνθρωποι θα μπορούν να αναζωογονούν τα κύτταρά τους, να μην γερνούν και κάποιοι που θα το επιθυμούν να αλλάζουν την σωματική τους δομή.

Αυτό θα γίνεται ιδίως για τους ανθρώπους που επιθυμούν να μεταφερθούν σε μια άλλη διάσταση και να έχουν τον σωματικό τους φορέα που θα είναι συμβατός με τους κατοίκους του συγκεκριμένου πλανήτη. Οι κυήσεις θα γίνονται σε οργανικές κρυσταλλικές μήτρες. Θα επιλέγεται το κατάλληλο γενετικό υλικό της μητέρας και του πατέρα, ή μόνο του ενός, θα δίνονται τα επιθυμητά χαρακτηριστικά και χρωματοσώματα και το έμβρυο θα ολοκληρώνεται στους τρεις μήνες κύησης μέσα σε αυτές τις κρυσταλλικές μήτρες. Αυτό θα γίνει στην επόμενη 10ετία.

Η ατμόσφαιρα θα μπορεί να διατηρείται καθαρή με τεράστιους υβριδικούς ιονιστές και θα υπάρχει μαγνητική καλύπτρα γύρω από τη Γη για τον κίνδυνο μετεωριτών ή μαγνητικών καταιγίδων, μια και οι πόλοι θα εισχωρούν σε πόλους άλλων διαστάσεων. Ήδη αρκετοί άνθρωποι τώρα στον πλανήτη βιώνουν παράλληλα τα φαινόμενα των αλλαγών και είναι σαν να ζουν μεταξύ των δύο διαστάσεων, την αστρική και την πενταδιαστατική, μέχρι η Γη να περάσει ολοκληρωτικά πλέον στις 5 διαστάσεις. Δηλαδή ο χώρος των τριών διαστάσεων αναμιγνύεται με τον χρόνο της 4ης και την διόγκωση χώρου και χρόνου της 5ης.





Πηγή: Μαρία Ζαβού

http://kostasedessa.blogspot.gr
ΠΡΟΦΗΤΙΚΌ ΜΉΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΌ ΜΉΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ Reviewed by junior on 23:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.