ΔΙΗΓΗΣΗ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!! - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!! (VIDEO)



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ!
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΖΗΣΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΗΓΗΣΗ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!! - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!! (VIDEO) ΔΙΗΓΗΣΗ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!! - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!! (VIDEO) Reviewed by Unknown on 09:01 Rating: 5

1 σχόλιο:

billas είπε...

Έχω δει την χάρη του Αγίου πολλές φορές. 1992: Στην μητέρα μου είχε διαγνωστεί καρκίνος στο πάγρεας χάρη στην πίστη της και την πίστη μας σώθηκε και δόξα τω θεώ από τότε παρά την μεγάλη της ηλικία χαίρει άκρας υγείας. Δεν χρειάστηκε να μπει καν στο χειρουργείο έτσι απλά όλα τα δεδομένα των εξετάσεων αναπτράπηκαν χωρίς οι ειδικοί να μπορέσουν να εξηγήσουν το γεγονός. Ο θεράπων ιατρός καθηγητής πανεπιστημίου είπε" αγόρι μου πάρε την μητέρα σου από εδώ αυτή είναι ποιο υγειής και από εμένα.
2001: Στην σύζυγό μου είχε διαγνωστεί καρκίνος θυρεοειδούς για μία ακόμη φορά επικαλέστηκα τον Άγιο Ραφαήλ να βοηθήσει την σύζυγο μου εμέανα και τα δύο μικρά αγοράκια μου, να μην τα αφήσει ορφανά. Η επέμβαση έγινε και πέτυχε από τότε η σύζυγος μου είναι υγειής έχουμε και τρίτο παιδί και συνεχίζουμε την ζωή μας. Ευχαριστώ τον Άγιο για την προστασια και την αγάπη του. Από τότε που τον γνώρισα νιώθω να μην φοβάμαι. Συγνώμη για τα τόσα πολλά που έγραψα αλλά συγκινήθηκα με το βίντεο. Πιστέψτε στον Άγιο και θα σας βοηθήσει.

Από το Blogger.