ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έδωσε 107 φορές για δίπλωμα οδήγησης και κόπηκε σε όλες!



Συνολικά 107 φορές έδωσε γραπτές εξετάσεις για να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης ένας 28χρονος από το...

Λονδίνο και ακόμα δεν έχει καταφέρει να τις περάσει! Συνολικά υπολογίζεται πως έχει δώσει καταβάλει 3,317 λίρες Αγγλίας προσπαθώντας να περάσει τις θεωρητικές εξετάσεις, οι οποίες κοστίζουν 31 λίρες η καθεμία.



Το τεστ περιλαμβάνει ένα 57λεπτο διαγώνισμα με 50 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, από τις οποίες οι υποψήφιοι οδηγοί πρέπει να απαντήσουν σωστά το λιγότερο σε 43 και ένα ακόμη τεστ αντίληψης κινδύνου, στο οποίο οι υποψήφιοι πρέπει να απαντήσουν σωστά τουλάχιστον σε 44 ερωτήσεις από το σύνολο των 75. Προκειμένου να συμμετέχει κανείς στην πρακτική εξέταση και εν συνεχεία να πάρει το δίπλωμα, οφείλει να περάσει και τα δύο γραπτά τεστ.



Ένας 40χρονος αναγκάστηκε να δώσει 37 φορές τις πρακτικές εξετάσεις, προκειμένου να καταφέρει να αποκτήσει το πολυπόθητο δίπλωμα οδήγησης. Ο συγκεκριμένος οδηγός κατάγεται από το Στόουκ και έδωσε περίπου 2.294 λίρες Αγγλίας μόνο για τις πρακτικές εξετάσεις! Το κόστος της πρακτικής εξέτασης ανέρχεται σε 62 λίρες, ενώ αν κάποιος υποψήφιος επιθυμεί να δώσει το απόγευμα, το Σαββατοκύριακο και σε ημέρες αργίας, τότε πληρώνει 75 λίρες.



Τα στοιχεία του ομολογουμένως... χειρότερου οδηγού στη Βρετανία δεν έχουν γίνει γνωστά.



Zougla.gr
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έδωσε 107 φορές για δίπλωμα οδήγησης και κόπηκε σε όλες! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έδωσε 107 φορές για δίπλωμα οδήγησης και κόπηκε σε όλες! Reviewed by junior on 01:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.