Aυτοκίνητο εκτοξεύτηκε σε θεατές σε αγώνα Nascar- 12 τραυματίες (vid)




Δώδεκα θεατές και ένας οδηγός τραυματίστηκαν μετά από τη σύγκρουση 10 αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια αγώνα του επαγγελματικού πρωταθλήματος της NASCAR...

 Τουλάχιστον 12 θεατές και ένας οδηγός τραυματίστηκαν μετά τη σύγκρουση 10 αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του επαγγελματικού πρωταθλήματος της NASCAR, όταν συντρίμμια από τα αυτοκίνητα εκτοξεύτηκαν προς το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί να παρακολουθήσει τον αγώνα. 

Η σύγκρουση συνέβη λίγα λεπτά πριν την λήξη.

Όπως μεταδίδει το Πρακτορείο Reuters, επίσημες πηγές του Ιατρικού Κέντρου Υγείας Χάλιφαξ στην Ντεϊτόνα αναφέρουν ότι 12 θεατές εισήχθησαν εσπευσμένα στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών, ενώ δύο από αυτούς βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Θραύσματα από τη σύγκρουση των 10 αυτοκινήτων εκτοξεύτηκαν σε περιοχή όπου οι θεατές παρακολουθούσαν τον αγώνα. 

Κατά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο του Κάιλ Λάρσον εκτοξεύτηκε στον αέρα, αλλά ο οδηγός κατάφερε να βγει σώος. Ο οδηγός Μάικλ Ανέτ της ομάδας Richard Perry Motorsports διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χάλιφαξ και θα παραμείνει εκεί για παρακολούθηση.

 Ο Ανέτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από πόνους που αισθανόταν στο στέρνο και το στήθος του και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

 Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξήχθη μόλις μία ημέρα πριν το κορυφαίο γεγονός της NASCAR, τον αγώνα 500 μιλίων, Daytona 500. 

Ο Τόνυ Στιούαρτ αναδείχθηκε νικητής. Ο πρόεδρος της NASCAR Μάικ Έλτον δήλωσε στο αθλητικό τηλεοπτικό κανάλι ESPN ότι «οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας είναι με όλους τους τραυματίες».




Aυτοκίνητο εκτοξεύτηκε σε θεατές σε αγώνα Nascar- 12 τραυματίες (vid) Aυτοκίνητο εκτοξεύτηκε σε θεατές σε αγώνα Nascar- 12 τραυματίες (vid) Reviewed by junior on 00:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.