Βίντεο: Εκπρόσωπος ΔΗΜΑΡ προς εργαζόμενο " θα πάρετε τα .... μου" Αυτοί είναι οι εργατοπατέρες λουστείτε τους τώρα...!!!



Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι παρακολουθούσαν τη συνέλευση της ΔΕΚΑ Τρικάλων γα τις Κοινωνικές Δομές, όταν ο Γιώργος Κυρίτσης που συμμετείχε στη συζήτηση είχε έντονο διάλογο με εργαζομένους εκστομίζοντας μια φράση που...
θα συζητηθεί.
Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά τεταμένη από την αρχή, ωστόσο, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ φρόντισε να ρίξει «λάδι στη φωτιά», καθώς, εμφανώς εκνευρισμένος με τα όσα του έλεγε ένας από τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές απάντησε με προκλητικό τρόπο.
Όταν ένας από τους εργαζόμενους του μίλησε για ιδιωτικοποιήσεις των προγραμμάτων κοινωνικών δομών ο κ. Κυρίτσης απάντησε «Τριπλασιάζουμε τους μισθούς και θα δεκαπλασιάσουμε τους ανθρώπους . Και τέλειωσε και θα πάρετε τα τέτοια μου».




http://nyxtobaths.blogspot.com
Βίντεο: Εκπρόσωπος ΔΗΜΑΡ προς εργαζόμενο " θα πάρετε τα .... μου" Αυτοί είναι οι εργατοπατέρες λουστείτε τους τώρα...!!! Βίντεο: Εκπρόσωπος ΔΗΜΑΡ προς εργαζόμενο " θα πάρετε τα .... μου" Αυτοί είναι οι εργατοπατέρες λουστείτε τους τώρα...!!! Reviewed by Unknown on 22:19 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.