Τα φάρμακα για τα νεύρα τον έκαναν τζογαδόρο και σεξομανή


Ούτε στο χειρότερό του εφιάλτη δεν μπορούσε να φανταστεί τα αποτελέσματα που είχαν στον οργανισμό του τα φάρμακα που έλαβε για μια νευρική πάθηση ο...

 Ντιντιέρ Ζαμπάρτ.

Όλα ξεκίνησαν το 2003, με τον Ζαμπάρτ να δέχεται τις εντολές των γιατρών προκειμένου να θεραπευθεί από την πάθησή του.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι δικηγόροι του, το επόμενο χρονικό διάστημα άρχισαν τα πρώτα αρνητικά σημάδια: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει τρεις φορές και εθίστηκε στον διαδικτυακό τζόγο, με αποτέλεσμα να χάσει όλες τις οικονομίες της οικογένειάς του.

Παράλληλα, μετατράπηκε σε έναν καταναγκαστικό ομοφυλόφιλο σεξομανή που άρχισε να εκθέτει τον εαυτό του στο Διαδίκτυο, με τις ριψοκίνδυνες σεξουαλικές του επαφές να «φτάνουν» μάλιστα μέχρι και τον βιασμό του.

Όλα αυτά σταμάτησαν όταν σταμάτησε τη λήψη των φαρμάκων έπειτα από δύο χρόνια, αλλά μέχρι τότε η… καταστροφή είχε συμβεί. Υποβιβάστηκε στη δουλειά του και υπέφερε από ψυχολογικά τραύματα που προέκυψαν από τους εθισμούς του.

Σίγουρα τα φάρμακα που λάμβανε ο Ντιντιέρ Ζαμπάρντ δεν οφείλονται για όλες τις παρενέργειες, όπως οι σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά είναι βέβαιο ότι μπορούσαν να προκαλέσουν καταναγκαστικές συμπεριφορές: προβλήματα εθισμού στον τζόγο, έντονες συμπεριφορές και αυξημένες σεξουαλικές ορμές.

Πλέον, ο Ζαμπάρτ ζητάει περισσότερες από 600.000 ευρώ ως αποζημίωση για την πώληση ελαττωματικού φαρμάκου από την εταιρεία παραγωγής και από τον γιατρό του επειδή δεν τον ενημέρωσε σωστά για τις παρενέργειες του φαρμάκου.

Πηγή:iefimerida.gr
Πηγή: newslinksgr.blogspot.gr
Τα φάρμακα για τα νεύρα τον έκαναν τζογαδόρο και σεξομανή Τα φάρμακα για τα νεύρα τον έκαναν τζογαδόρο και σεξομανή Reviewed by junior on 21:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.