ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΟΥ-VIDEOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ


Αυτό που έγινε το πρωί στην πλατεία Βάθη δεν περιγράφεται με λόγια...


Παραγωγοί μοίραζαν δωρεάν φρούτα και λαχανικά σε ανέργους, πολύτεκνους και συνταξιούχους. Μέσα σε 2 ώρες και κάτι διατέθηκαν 50 τόνοι προϊόντων.
Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν πολύς αλλά όχι περισσότερος από αντίστοιχες εκδηλώσεις. Μόνο που σε αυτή την πε΄ριπτωση έλειπε η οργάνωση.
Έτσι, η ένταση και ο εκνευρισμός ήταν εμφανής. Χέρια μπροστά από τα φορτηγά να υψώνονται σαν σε ικεσία για μια σακούλα προϊόντα. "Αν δεν μπει τάξη στον κόσμο τότε θα ποδοπατηθούν", έλεγαν με απόγνωση πολίτες.


"Πετάνε τις σακούλες με τα προϊόντα στον κόσμο από τα φορτηγά και οι εικόνες θυμίζουν άλλες χώρες που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση...." έλεγε κάποιος άλλος.

Αλλά πως μπορείς να βάλεις τάξη στην απόγνωση;

Πάνω στον πανζουρλισμό είχαμε και έναν τραυματία. Ο νεαρός σπρώχτηκε από τον κόσμο και έπεσε πίσω χτυπώντας το κεφάλι του. Μηχανή του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.









Οι συγκεντρωμένοι ζητούσαν 50% μείωση της τιμής στο πετρέλαιο για τα αγροτικά μηχανήματα, μείωση των εισφορών στον ΕΛΓΑ και κατάργηση της υποχρεωτικής δήλωσης καλλιέργειας, μείωση ΦΠΑ από 23% σε 6% στα αγροτικά μηχανήματα και εφόδια, μείωση ΦΠΑ στη διάθεση των αγροτικών προϊόντων προς όφελος των καταναλωτών και κατάργηση των ταμειακών μηχανών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
newsit.gr

ΠΡΕΖΑ TV
6-2-2013

ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΟΥ-VIDEOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΟΥ-VIDEOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ Reviewed by junior on 01:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.