Το χόμπι της επάγγελμα -με μεγάλη επιτυχία- έκανε η σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου



To χόμπι της επάγγελμα και με μεγάλη μάλιστα επιτυχία έχει κάνει η σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου, Βένια.

 Οταν πριν από περίπου τρία χρόνια άρχισαν τα προβλήματα υγείας του μεγάλου καλλιτέχνη, η Βένια Μητροπάνου, για να ξεφύγει από τη στενοχώρια της άρχισε να ασχολείται δειλά δειλά με τη ζωγραφική και στη συνέχεια με τα κοσμήματα.

Οπως αναφέρει η Espresso, η Βένια Κοντογιάννη-Μητροπάνου έχει κάνει επάγγελμα, με μεγάλη επιτυχία, αφού τα κοσμήματά της θεωρούνται εικαστικές δημιουργίες, αυτό που έκανε προσπαθώντας να βρει διέξοδο από τη στενοχώρια της και την αγωνία της κατά την περίοδο της αρρώστιας του συζύγου της.

Μιλώντας για την ενασχόλησή της αυτή πριν καιρό η σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πάντα μου άρεσε να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Μικρή έκανα μαθήματα σχεδίου για να δώσω στην ΑΣΚΤ, που δεν έδωσα ποτέ. Τελικά σπούδασα μάρκετινγκ και διαφήμιση, δούλεψα στον χώρο της δισκογραφίας, παντρεύτηκα και έκανα παιδιά. Εξακολουθούσαν όμως αυτά τα πράγματα να με γοητεύουν, γι' αυτό έκανα σεμινάρια μαριονέτας. Τελικά εκείνες τις δύσκολες μέρες που περάσαμε ξανάρχισα, για να ξεφεύγω λίγο, να ζωγραφίζω. Μετά έπεσε στα χέρια μου ένα σακουλάκι με παλιές χάντρες και κορδέλες κι έτσι έφτιαξα το πρώτο μου κολιέ. Και μετά, με μεγάλη ένταση, άρχισα να ψάχνω υλικά και να πειραματίζομαι».




Πηγή: iefimerida
Το χόμπι της επάγγελμα -με μεγάλη επιτυχία- έκανε η σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου Το χόμπι της επάγγελμα -με μεγάλη επιτυχία- έκανε η σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου Reviewed by junior on 02:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.