Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Το σ ε ξ στο διάστημα προκαλεί ακόμη και καρκίνο

 

Ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία του ανθρώπου, εγκεφαλικές παθήσεις ή ακόμη και καρκίνο, μπορεί να προκαλέσει το σ ε ξ στο διάστημα, προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Οπως αποδείχθηκε μέσω νεώτερης έρευνας, η βαρύτητα, είτε είναι πολύ μικρή, είτε πολύ μεγάλη, επηρεάζει τη λειτουργία των στημόνων (του αρσενικού αναπαραγωγικού οργάνου) των φυτών, όπως αποδείχθηκε σε πειράματα που έγιναν σε αυτά.

«Τα ευρήματά μας αφορούν και την ανθρώπινη υγεία, καθώς παρόμοιες επιπτώσεις μπορούν να εμφανιστούν στα κύτταρα και τους νευρώνες του ανθρώπου, όταν είναι κρίσιμη η μακρά ενδοκυτταρική μεταφορά», όπως στην αναπαραγωγική διαδικασία, τονίζει ο Δρ. Γιούσεφ Τσεμπίλ.
Σε τι αποσκοπεί η επιστημονική έρευνα αυτή; Καταρχάς να ενημερώσει τους αστροναύτες, παρά το γεγονός ότι η αμερικανική και η ρωσική διαστημική υπηρεσία έχουν αρνηθεί στο παρελθόν τις φήμες περί σεξουαλικών περιπτύξεων αστροναυτών σε μεικτά πληρώματα και κατά δεύτερον τους τουρίστες του διαστήματος, δεδομένου ότι από την επόμενη χρονιά η «Virgin Galactic» ετοιμάζεται να ξεκινήσει διαστημικά ταξίδια για πλούσιους πολίτες.




Πηγή
Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Το σ ε ξ στο διάστημα προκαλεί ακόμη και καρκίνο Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Το σ ε ξ στο διάστημα προκαλεί ακόμη και καρκίνο Reviewed by junior on 01:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.