ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΜΕGA (?)



Ο Ιβάν Σαββίδης ενδιαφέρεται για προσωπική του είσοδο στα ελληνικά media, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδες "Παραπολιτικά"...

"Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του στην εγχώρια επιχειρηματική ζωή, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έδειξε ενδιαφέρον και για την είσοδο του στα media. Στο πλαίσιο αυτό, έχει κάνει διάφορες συζητήσεις, ενώ έχει ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό -και στενό του φίλο- Σίμο Κεδίκογλου να του δώσει μία λεπτομερή εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στον χώρο. Όπως αποκαλύψαμε πριν από τρεις εβδομάδες, ήδη έχει δείξει ενδιαφέρον για την ΕΤ3, ενώ σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του "Secret", δείχνει να καλοβλέπει την είσοδο του στο συγκρότημα της "Μακεδονίας" στην περίπτωση που προχωρήσει το σχέδιο εξυγίανσης του εν λόγω "μαγαζιού".

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από την έκβαση των συζητήσεων που έχει ξεκινήσει το αφεντικο του ΠΑΟΚ, ένα είναι σίγουρο: ότι σύντομα, μετά την είσοδο του στο ποδόσφαιρο και στον τουρισμό, θα μπει και στα media. Αν και ο Ιβάν Σαββίδης επικεντρώνει τη δράση του στη Βόρεια Ελλάδα, πληροφορίες τον θέλουν να φλερτάρει και προς τη Νότια.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, εσχάτως ζήτησε από πολύ στενό συνεργάτη να τον ενημερώσει για τη μετοχική κατάσταση του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Είναι προφανές ότι ο λόγος που έκανε αυτή τη κουβέντα αφορά ένα ευρύτερο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από ισχυρά ρωσικά συμφέροντα, τα οποία φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν στον χώρο της ενέργειας. Επειδή λοιπόν κατά το προσεχές διάστημα θα ανοίξει το παιχνίδι, ένα από τα εφόδια που θα χρειαστούν οι Ρώσοι, και το οοίο σήμερα δεν διαθέτουν, είναι τα media. Μάλλον, αυτός είναι ο βασικός λόγος που ο Ιβάν Σαββίδης ενδιαφέρεται για την εξαγορά καναλιών και εφημερίδων".
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΜΕGA (?) ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΜΕGA (?) Reviewed by junior on 03:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.