10 πανέμορφες γυναίκες - μοντέλα που γεννήθηκαν άντρες


Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα τρανσέξουαλ μοντέλα εμφανίζονται όλο και περισσότερο στα περιοδικά μόδας και περπατούν στις πασαρέλες. Αυτές οι όμορφες γυναίκες δείχνουν και αισθάνονται γυναίκες, αλλά γεννήθηκαν με αντρικά γεννητικά όργανα. Αν δεν στο λέγαμε, είναι σίγουρο ότι δεν θα το καταλάβαινες. Έτσι δεν είναι;


1. Andrej Pejic

Ο Σέρβο - Αυστραλός supermodel είναι διάσημος λόγω της ικανότητάς του να φωτογραφίζεται, αλλά και να περπατάει στην πασαρέλα τόσο ως άντρας, όσο και ως γυναίκα. Έχει υπάρξει νούμερο 18 στο Τοπ 50 του models.com για τους άντρες μοντέλα και την ίδια χρονιά (2011) νούμερο 98 στο Top 100 του FHM για τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.








2. Lea T.

Η βραζιλιάνα Lea T. γεννήθηκε ως Leandro Cerezo το 1981, αλλά αυτό δεν την σταμάτησε να γίνει ένα από τα πιο διάσημα τρανσέξουαλ μοντέλα της παγκόσμιας βιομηχανίας στον κόσμο σήμερα. Η Lea έχει υπάρξει μούσα κορυφαίων οίκων μόδας, όπως του Givenchy.








3. Caludia Charriez

Όσο κι αν σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις η Caludia Charriez έχει γεννηθεί άντρας και αυτό δεν την εμπόδισε να γίνει διεθνές μοντέλο. Το 2008 την έδιωξαν από το America's Next Top Model, αλλά την ίδια χρονιά κατέκτησε τον τίτλο στο America's Next Top Transsexual Model.








4. Ιsis King

Γεννήθηκε ως Daren Walls 1983. Η Αμερικανίδα μοντέλο Ιsis King πλέον, ήταν η πρώτη τρανσέξουαλ που έλαβε μέρος στο America's Next Top Model και μάλιστα δύο σεζόν.








5. Florencia De La V

Η Βραζιλιάνα Florencia De La V ξεκίνησε τη ζωή της ως Roberto Carlos Trinidad και έγινε η πιο αναγνωρίσιμη τρανσέξουαλ ηθοποιός του κόσμου. Σήμερα είναι παντρεμένη με άντρα και μητέρα δύο παιδιών με παρένθετη μητέρα.








6. Sirapassorn Atthayakorn

Η Sirapassorn Atthayakorn από την Ταιλάνδη ήταν η νικήτρια στα ετήσια trans διεθνή καλλιστεία Miss International Queen το 2011.








7. Chamila Asanka

Η Chamila Asanka είναι ανερχόμενο μοντέλο από τη Σρι Λάνκα.








8. Caroline "Tula" Cossey

Η Caroline "Tula" Cossey του γένους Barry Kenneth Cossey είναι μία Βρετανίδα μοντέλο, από τις πιο γνωστές trans του κόσμου. Έπαιξε έναν μικρό ρόλο στην ταινία του James Bond "The Living Daylights", έχει φωτογραφηθεί για το Playboy και έγραψε την αυτοβιογραφία της για τις εμπειρίες της ως τρανσέξουαλ μοντέλο και ηθοποιός με τίτλο "I Am A Woman".








9. Roberta Close

Ήταν η πρώτη τρανσέξουαλ που φωτογραφήθηκε για το βραζιλιάνικο Playboy πριν εγχειριστεί και αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου και φωτογραφήθηκε γυμνή για ανδρικό περιοδικό ψηφίστηκε ως "Η πιο όμορφη γυναίκα στη Βραζιλία".






10. Malika

Είναι ο πρώτος Ινδός που επιλέγετε να διαγωνιστεί στα ετήσια trans διεθνή καλλιστεία Miss International Queen. Έχει υποστεί τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις και αμέτρητες άλλες ιατρικές διαδικασίες για να γίνει γυναίκα, κάτι που λέει η ίδια ως νιώθει από τότε που γεννήθηκε.


 
10 πανέμορφες γυναίκες - μοντέλα που γεννήθηκαν άντρες 10 πανέμορφες γυναίκες - μοντέλα που γεννήθηκαν άντρες Reviewed by Unknown on 23:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.