Τα 10 πιο σημαντικά λάθη που κάνουν οι άντρες σε ραντεβού





ΛΑΘΟΣ #1: Το να είσαι πολύ «καλό» αγόρι
Έχεις παρατηρήσει ότι οι πολύ ελκυστικές γυναίκες ποτέ δεν ελκύονται στα «καλά» αγόρια;
Φυσικά και το έχεις προσέξει.Είµαι σίγουρος ότι όπως και εγώ, έτσι και εσύ, διατηρείς ή διατηρούσες στο παρελθόν φιλίες µε ελκυστικές γυναίκες που συνήθως έβγαιναν µε «µαλάκες»… αλλά για κάποιο πολύ παράξενο λόγο αυτές ποτέ δεν ένιωθαν κάποιο ροµαντικό αίσθημα για ΕΣΕΝΑ.
Γιατί συµβαίνει αυτό; Η απάντηση είναι αρκετά απλή… Οι γυναίκες δεν αποφασίζουν αν τους αρέσεις ή όχι από το πόσο «καλός» είσαι µαζί τους. Το κριτήριο τους είναι ο βαθµός της ΕΛΞΗΣ που νιώθουν για εσένα.Και µάντεψε τι…
Με το να είσαι «καλός» δεν πρόκειται ποτέ να προκαλέσεις σε µια γυναίκα να ΝΙΩΣΕΙ για σένα αυτό το παντοδύναμο συναίσθημα που ονοµάζεται ΕΛΞΗ.
Επίσης µε το να είσαι «καλός» δεν προκαλείς σε µια γυναίκα την επιθυµία να σε ΕΠΙΛΕΞΕΙ, µε λίγα λόγια, δεν πρόκειται ποτέ να είσαι η επιλογή της.
Καταλαβαίνω ότι πιθανόν αυτά να µην βγάζουν κάποιο λογικό νόηµα και έτσι είναι δύσκολο να τα αποδεχτείς.. αλλά ΠΡΕΠΕΙ.
∆εν πρόκειται ΠΟΤΕ να έχεις επιτυχίες µε τις γυναίκες που θέλεις, εώς ώσπου να το εµπεδώσεις και να αρχίσεις να ενεργείς µε τον σωστό τρόπο.

ΛΑΘΟΣ #2: Το να προσπαθείς να την «πείσεις» ότι της αρέσεις
Τι κάνουν συνήθως οι περισσότεροι όταν γνωρίσουν κάποια γυναίκα που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους αρέσει αλλά… αυτή δεν ενδιαφέρετε;
Σωστά! Προσπαθούν να την «πείσουν» να νιώσει διαφορετικά.
Λοιπόν, σου έχω µερικά κακά νέα… ΠΟΤΕ ∆ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ «ΝΙΩΘΕΙ» ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ!
Ποτέ, ποτέ αλλά και ΠΟΤΕ.∆εν µπορείς να ΠΕΙΣΕΙΣ µε λογικά επιχειρήµατα µια γυναίκα να νιώσει διαφορετικά.
Σκέφτου το για λίγο. Αν µια γυναίκα δεν το «νιώθει», τότε πως στο καλό περιµένεις εσύ µε λογικά επιχειρήµατα ή ακόµα και πράξεις, να αλλάξεις τα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ της;
Όµως όλοι µας το κάνουµε. Όταν µια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται, τότε την εκλιπαρούµε, την ικετεύουµε, προσπαθούµε να δείξουµε τον καλύτερο µας εαυτό για να της αλλάξουµε γνώµη.ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ Ι∆ΕΑ. Ποτέ δεν πρόκειται να δουλέψει αυτό.

ΛΑΘΟΣ #3: Το να ψάχνεις την αποδοχή ή την άδεια της για να κάνεις ή να πεις κάτι νοµίζοντας ότι έτσι θα κερδίσεις την εκτίµηση της.
Ακόµη ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος.Οι γυναίκες ΠΟΤΕ δεν ελκύονται σε τύπους που τις εκλιπαρούν… ΠΟΤΕ. Μην το αµφισβητήσεις ποτέ αυτό.
∆εν πρέπει να συµπεριφέρεσαι ΚΑΚΑ στις γυναίκες για να τους αρέσεις.Όµως αυτό δεν σηµαίνει ότι το να τους συµπεριφέρεσαι καλά σηµαίνει πως πρέπει να ψάχνεις πάντα για την αποδοχή ή την άδεια τους. Ξανά σκέφτου το.Ψάχνοντας για αποδοχή δεν πρόκειται ποτέ να επιτύχεις. Οι γυναίκες
«ΘΥΜΩΝΟΥΝ» όταν κάποιος άντρας ψάχνει συνεχώς για την αποδοχή τους.Με καταλαβαίνεις; Απλά ρώτησε µια ελκυστική γυναίκα αν την ενοχλεί όταν κάποιος Απελπισµένος άντρας που την κυνηγά συνεχώς, ψάχνει για την αποδοχή της…

ΛΑΘΟΣ #4: Το να προσπαθείς να «αγοράσεις» το ενδιαφέρον της µε δώρα ή φαγητό.
Πόσες φορές έχεις βγάλει σε δείπνο µια γυναίκα, της αγόρασες ωραία δώρα και λουλούδια αλλά αυτή τελικά σε ΑΠΕΡΡΙΨΕ για κάποιον που δεν της είχε αγοράσει ούτε τα µισά από ότι εσύ;Αν είσαι σαν και εµένα τότε θα σου έχει συµβεί ΑΡΚΕΤΕΣ φορές. Λοιπόν, µάντεψε τι;
Όταν συµβαίνει είναι αρκετά ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ…Έτσι ακριβώς, είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
Όταν κάνεις αυτά τα πράγµατα στέλνεις απευθείας το µήνυµα:
«∆εν νοµίζω ότι σου αρέσω για αυτό που πραγµατικά είµαι έτσι προσπαθώ να εξαγοράσω το ενδιαφέρον σου για µένα».
Οι καλές σου προθέσεις εκλαµβάνονται από την γυναίκα ως σηµάδια ανασφάλειας και αδυναµίας ή προσπάθειας παραπλάνησης. Αλήθεια σου λέω, έτσι είναι όπως το είπα. Οι γυναίκες το βλέπουν σαν προσπάθεια εξαγοράς, ή ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ.

ΛΑΘΟΣ #5: Το να µοιράζεσαι µαζί της τα αισθήµατα σου για αυτήν αρκετά νωρίς.
Ακόµη ένα τεράστιο και καταδικαστικό λάθος που οι περισσότεροι άντρες κάνουν.
Οι ελκυστικές γυναίκες είναι λίγες.Και αυτές δέχονται ΑΡΚΕΤΗ σηµασία από άλλους άντρες.
Οι περισσότεροι άντρες δεν το συνειδητοποιούν αυτό, αλλά οι ελκυστικές γυναίκες προσεγγίζονται από άντρες ΣΥΝΕΧΩΣ.
Μια ελκυστική γυναίκες προσεγγίζεται από άντρες που ενδιαφέρονται αρκετές φορές την ΜΕΡΑ. Αυτό µεταφράζεται σε ∆ΕΚΑ∆ΕΣ φορές την εβδοµάδα, και ΕΚΑΤΟΝΤΑ∆ΕΣ φορές τον µήνα.
Και µάντεψε τι;
Οι ελκυστικές γυναίκες έχουν βγει µε ΑΡΚΕΤΟΥΣ άντρες από αυτούς. Έτσι έχουν τεράστια ΕΜΠΕΙΡΙΑ.Ξέρουν τι να περιµένουν.
Και ένα πράγµα που τις τροµάζει και τις κάνει να τρέχουν όσο πιο γρήγορα µπορούν µακριά σου είναι οτιδήποτε αρχίζει από, «Ξέρεις, πραγµατικά, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ…» µετά από ένα-δύο ραντεβού.
Αυτό της στέλνει το µήνυµα ότι είσαι σαν όλους τους άλλους που την ερωτευτήκαν τόσο σύντοµα… και δεν µπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους.
Γι’ αυτό µην το κάνεις και εσύ. Αντιθέτως ηρέµησε, και είσαι χαλαρός.∆εν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτό…

ΛΑΘΟΣ #6: Το να µην έχεις καταλάβει πως δουλεύει η Έλξη στον συναισθηµατικό κόσµο της γυναίκας.
Στις γυναίκες η Έλξη δουλεύει αρκετά διαφορετικά από ότι στους άντρες. Αυτό είναι ένα γεγονός που πρέπει να το αποδεχτείς και να ζήσεις µε αυτό.
Όταν ένας άντρας δει µια όµορφη, νεαρή, σέξι γυναίκα τότε ΑΜΕΣΑ νιώθει σεξουαλική έλξη.
Το ίδιο όµως συµβαίνει και στις γυναίκες;
Μήπως οι γυναίκες νιώθουν σεξουαλική έλξη για τους άντρες µε βασικό κριτήριο κυρίως την εξωτερική τους εµφάνιση; Ή µήπως συµβαίνει κάτι άλλο;
Λοιπόν, αφού µελέτησα το θέµα για πάνω από 5 χρόνια, µπορώ να πω ότι οι γυναίκες έχουν κάποιο «µηχανισµό έλξης» που ερεθίζεται από ΑΛΛΟΥΣ παράγοντες εκτός της εµφάνισης.
Έχεις ποτέ παρατηρήσει ότι αρκετοί µέτριοι ή άσχηµοι άντρες έχουν δεσµό µε αρκετά ελκυστικές γυναίκες; Σκέψου το..
Οι γυναίκες περισσότερο ελκύονται σε συγκεκριµένα προσόντα του άντρα… όπως επίσης και στα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που τους προκαλεί ο άντρας.
Αν ξέρεις πώς να χρησιµοποιείς την γλώσσα του σώµατος σου και να επικοινωνείς σωστά, τότε µπορείς να προκαλέσεις στη γυναίκα να νιώσει για σένα τα ίδιο δυνατά αισθήµατα όπως ΕΣΥ νιώθεις για µια σέξι γυναίκα.
∆εν συµβαίνει όµως τυχαία. Για να το κάνεις αυτό πρέπει πρώτα να ΜΑΘΕΙΣ.
Οποιοσδήποτε όµως µπορεί να µάθεις το πώς, και να το κάνει…

ΛΑΘΟΣ #7: Το να νοµίζεις ότι τα χρήµατα και η εµφάνιση είναι το παν
Ένα από τα σηµαντικότερα λάθη που κάνουν συνήθως οι άντρες είναι ότι τα παρατούν συχνά προτού καν να έχουν αρχίσει… επειδή νοµίζουν ότι οι ελκύστηκες γυναίκες ενδιαφέρονται µόνο για άντρες πλούσιους και όµορφους… ή για άντρες µε συγκεκριµένο µπόι… συγκεκριµένης ηλικίας κλπ.
Σίγουρα, υπάρχουν µερικές γυναίκες που ενδιαφέρονται και για αυτά.
Αλλά οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ δίνουν περισσότερη σηµασία στην προσωπικότητα παρά στο πορτοφόλι ή την εµφάνιση.
Μερικά είδη προσωπικότητας ελκύουν τις γυναίκες σαν µαγνήτες…
Και αν µάθεις ποιες είναι αυτές, πως µοιάζουν και ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους τότε µπορείς και ΕΣΥ να βάλεις µερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά στον εαυτό σου και να γίνεις ένας από αυτούς.

ΛΑΘΟΣ #8: Το να δίνεις όλη την «δύναµη» στην γυναίκα
Προηγουµένως έχω επισηµάνει το ότι είναι λάθος το να ψάχνεις για αποδοχή ή για την άδεια της.
Αυτό είναι κάτι παρόµοιο, µερικοί άντρες ∆ΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ∆ΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ στην γυναίκα.
Ή αλλιώς, προσπαθούν να κάνουν ότι η γυναίκα θέλει νοµίζοντας ότι έτσι θα γίνουν πιο αρεστοί σε αυτήν.
Ακόµη µια πολύ κακή ιδέα…
Οι γυναίκες ΠΟΤΕ δεν ελκύονται σε άντρες τους οποίους οδηγούν… Οι γυναίκες δεν ελκύονται σε Απελπισµένους!

ΛΑΘΟΣ #9: Το να µην ξέρεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ να κάνεις σε κάθε µια πιθανή περίπτωση.
Τώρα θα σε συγχύσω λιγάκι.Οι γυναίκες ΠΑΝΤΑ ξέρουν τι είναι αυτό που σκέφτεσαι.
Οι γυναίκες είναι περίπου ∆ΕΚΑ ΦΟΡΕΣ καλύτερες από τους άντρες στο να διαβάζουν την γλώσσα του σώµατος. ∆ΕΚΑ ΦΟΡΕΣ.
Ξέρω ότι είναι λίγο απίστευτο για να το πιστέψεις. Αλλά για παράδειγµα, βρίσκεσαι σε ραντεβού µε µια γυναίκα και θέλεις να την φιλήσεις, αυτή ήδη το ξέρει.
Και αν δεν ξέρεις τι να κάνεις για να την φιλήσεις, αν δεν ξέρεις ΠΩΣ να το κάνεις αλλά αντιθέτως είσαι νευρικός και απαθής τότε αυτή δεν πρόκειται να σε βοηθήσει!
Και αυτό συµβαίνει παντού..
Από την φάση της αρχικής προσέγγισης, του να πάρεις το τηλέφωνο της, το να της ζητήσεις να βγείτε, το να την φιλήσεις… παντού.
Και αν δεν ξέρεις πώς να συµπεριφερθείς σε κάθε περίπτωση, τότε το πιο πιθανόν είναι να τα θαλασσώσεις… και να τα ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ.
Και το ΞΕΡΕΙΣ.
Είναι κρίσιµο σηµείο το να ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ πώς να προχωρήσεις από το ένα στάδιο στο άλλο… από το πρώτο ραντεβού µέχρι το κρεβάτι!

ΛΑΘΟΣ #10: Το να µην ζητάς ΒΟΗΘΕΙΑ.
Αυτό είναι το πιο µεγάλο λάθος από όλα.Είναι το λάθος που κρατά τους περισσότερους άντρες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ αποτυχηµένους µε τις γυναίκες.
Συνήθως εµείς οι άντρες δεν θέλουµε να προβάλουµε τον εαυτό µας ως αδύναµο ούτε τολµάµε να ζητήσουµε βοήθεια από κάποιον.
Λέµε, τα καταφέρνω και µόνος µου.
Τα 10 πιο σημαντικά λάθη που κάνουν οι άντρες σε ραντεβού Τα 10 πιο σημαντικά λάθη που κάνουν οι άντρες σε ραντεβού Reviewed by Unknown on 21:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.