Angelina Jolie vs Madonna: οι δύο διάσημες χτίζουν σχολεία




Νέα μόδα ή έργο ουσίας;


Τι κάνουν οι διάσημοι του Hollywood στον ελεύθερό τους χρόνο; εκτός από τις κυρίες που ξοδεύουν τα χρήματά τους σε σολάριουμ, τσάντες hermes και πλαστικές επεμβάσεις, υπάρχουν και εκείνες οι celebrity που μπουχτισμένες από λούσα και πλούτο αποφάσισαν να μοιραστούν έστω και λίγα από τα αμύθητα έσοδά τους χρησιμοποιώντας τη δύναμή τους για καλό σκοπό.

H Madonna φροντίζει σε κάθε συναυλία της να μεταδίδει τα πολιτικά της μηνύματα και ειδικά από το 2006 και μετά που υιοθέτησε τον David Banda, και λίγο αργότερα τη Mercy James, έχει αποκτήσει μία ιδιαίτερη σχέση με την πατρίδα των παιδιών της, το Malawi. Σύμφωνα με το αρχικό της πλάνο σκόπευε να φτιάξει ένα υπερσύγχρονο σχολείο θηλέων στο Malawi, αλλά αντί για αυτό έκανε ανέγερση σε 10 δημοτικά σχολεία μόνο για κορίτσια. Ή έτσι λέει, καθώς ο υπουργός Παιδείας Eunice Kazembe υποστηρίζει πως η βασίλισσας της ποπ έχει πρόβλημα με τις λέξεις καθώς δεν έχτισε 10 σχολεία, αλλά 10 αίθουσες σε ήδη υπάρχοντα σχολεία. Τώρα θα μας πείτε γιατί δεν της λένε ένα ευχαριστώ, όπως και να έχει Madonna είναι αυτή την έχει την υπερβολή μέσα στο πετσί της.

Από την άλλη, η Angelina Jolie είναι πολύ γνωστή όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά και για το φιλανθρωπικό της έργο. Η μέλλουσα κυρία Pitt δημιούργησε σε συνεργασία με τον κορυφαίο κοσμηματοπώλη Procop μία σειρά από χρυσά κοσμήματα δεμένα με πολύτιμους λίθους όπως διαμάντια και σμαράγδια όλα στο παραλληλόγραμμα σχήμα κατατεθέν της συλλογής Style of Jolie. Με κάθε πώληση ανοίγει και ένα καινούργιο σχολείο και μπορεί να υπερηφανεύεται πως άνοιξε ήδη ένα σχολείο θηλέων στο Afghanistan που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει γύρω στις 300 μαθήτριες.

Με ένα τόσο σημαντικό έργο και με τη φήμη και τη δόξα τους επιστρατευμένες για καλό σκοπό, δεν έχουμε παρά να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και να ευχηθούμε να μην είναι μία μόδα, αλλά μία στροφή ουσίας για τις δύο celebrity.
Angelina Jolie vs Madonna: οι δύο διάσημες χτίζουν σχολεία Angelina Jolie vs Madonna: οι δύο διάσημες χτίζουν σχολεία  Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.