Οι δέκα πιο τολμηρές σινεφίλ ταινίες




Αληθινοί ηθοποιοί σε αληθινές ερωτικές σκηνές. Σας παρουσιάζουμε τις 10 πιο προκλητικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου


Αληθινοί ηθοποιοί, σε αληθινές κινηματογραφικές ταινίες, σε αληθινές ερωτικές σκηνές. Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τις 10 πιο προκλητικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου. Η ιδέα μιας σκληρής ερωτικής σκηνής σε μια κανονική ταινία δεν είναι καινούρια αλλά την τελευταία δεκαετία υλοποιείται όλο και πιο συχνά. Οι πρωταγωνιστές υποδύονται τους ρόλους τους με τρόπο που θα ζήλευαν και οι πιο καταξιωμένοι ερμηνευτές, οι αξίες παραγωγής είναι το λιγότερο σινεφίλ και το πακέτο σενάριο - σκηνοθεσία θα ζήλευαν οι μεγαλύτεροι σκηνοθέτες! 

Και οι ταινίες αυτές όχι μόνο καταγράφονται στα χρονικά για τα ρίγη συγκίνησης που προκαλούν στο αντρικό κοινό αλλά αποσπούν σημαντικά βραβεία σε Κάννες, Βερολίνο και Λος Άντζελες. Ιδού λοιπόν οι δέκα καλύτερες από αυτές:

1. 9 Songs 



To 9 Songs είναι η πρώτη ταινία στην οποία αποδόθηκε πιστοποιητικό καταλληλότητας από το ''Βρετανικό Συμβούλιο Κατάταξης Κινηματογραφικών Ταινιών'' αν και οι ερωτικές σκηνές διαρκούν ολόκληρα λεπτά και πιο αληθοφανείς δε γίνονται. Κατά τα άλλα, ο Ματ, ένας Βρετανός επιστήμονας που μελετάει τους παγετώνες της Ανταρκτικής, θυμάται στιγμές από τη ζωή του με τη Λίζα. Άφθονο ροκ εν ρολ και μεταξύ των συναυλιών και άφθονο σεξ χωρίς περιστροφές.


2. Battle In Heaven 



Η Άννα και ο Μάρκος, βγαλμένοι από το γνωστό τραγούδι του Lucio Dalla, αλλά στο πιο ερωτικό. Αυτή, κόρη ενός ισχυρού άντρα στο Μεξικό δουλεύει ως συνοδός μόνο και μόνο για την ευχαρίστηση που της προσφέρει το επάγγελμα. Αυτός, σωματοφύλακας, babysitter, σοφέρ και άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Και η ταινία ξεκινάει με τον Μάρκος να κοιτάει το άπειρο όταν η Άννα του προσφέρει τις υπηρεσίες της σε φιλική τιμή! Τζάμπα!


3. All About Anna 
Μια γυναίκα ψάχνει να βρει τον εαυτό της αλλά τα πράγματα τρι-πλέκονται όταν ανάμεσα σε αυτή και το φίλο της μπαίνει μια γυναίκα. Η παραγωγή είναι από την, άκουσον άκουσον… Innocent Pictures.


4. Intimacy 



O Jay ένας αποτυχημένος μουσικός δουλεύει ως μπάρμαν σε ένα από τα πιο κοσμικά μπαρ του Λονδίνου. Κάθε Τετάρτη δέχεται την επίσκεψη μιας γυναίκας και μέσα από τις σεξουαλικές τους εμπειρίες προσπαθεί να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Τα πράγματα όμως αλλάζουν όταν κάποια στιγμή αποφασίζει να μάθει περισσότερα για αυτή. Για την ιστορία η ταινία έχει κερδίσει τρία βραβεία στο Φεστιβάλ του Βερολίνου.

5. Baise-Moi 
Το γαλλικό ισοδύναμο των Θέλμα και Λουίς. Οι δύο γυναίκες εφορμούν στη Γαλλία και επιδίδονται σε ένα ανελέητο σήριαλ φονικών και σεξ. 

6. Anatomie de l'enfer 



Ένας άντρας σώζει μια γυναίκα από μια απόπειρα αυτοκτονίας και αυτή του προτείνει να μείνει σπίτι της για τέσσερις νύχτες παρακολουθώντας την σε πολύ προσωπικές στιγμές. Στη σκηνοθεσία η Catherine Breillat και σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο γνωστός και ως "Buttman", Rocco Sifredi.


7. Romance 
Μια δασκάλα αν και ερωτευμένη με το φίλο της αποφασίζει να βρει τον εαυτό της μέσα από tiw πιο επικίνδυνες σεξουαλικές εμπειρίες με διάφορους άντρες συμπεριλαμβανομένου και του διευθυντή της. Πάλι της Catherine Breillat (Anatomie de l'enfer) και πάλι στο cast ο Rocco Siffredi!


8. The Brown Bunny 
O Μπαντ, οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας, καταδιώκεται από την ανάμνηση της μίας και μοναδικής γυναίκας που αγάπησε ποτέ. Γύρο με το γύρο, αγώνα με τον αγώνα προσπαθεί να τη διώξει από τις σκέψεις του προσπαθώντας να πείσει κάθε γυναίκα που συναντά να το ακολουθήσει στους αγώνες του. Και όταν αυτή πείθεται την εγκαταλείπει. Στο ρόλο της «ανάμνησης» η Chloe Sevigny που τη γνωρίσαμε στο "Pool". 

9. Ken Park 


Ολίγον σκέιτ, ολίγον τα προβλήματα της εφηβείας και μπόλικο σεξ με διάφορες αποχρώσεις.

10. Shortbus 


Μια ταινία για τον έρωτα και το σεξ ανεξαρτήτως φύλου και ανεξαρτήτως σεναρίου. Διάφορες προσωπικές ιστορίες περιπλέκονται όλες με φόντο ένα κλαμπ όπου όλα επιτρέπονται.

http://news247.gr
Οι δέκα πιο τολμηρές σινεφίλ ταινίες Οι δέκα πιο τολμηρές σινεφίλ ταινίες Reviewed by Unknown on 01:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.