Επιστήμονες από το Καζακστάν υποστηρίζουν πως ίσως έχουμε εξωγήινη προέλευση!!!


Η απάντηση στο ερώτημα, αν υπάρχει ζωή με νοημοσύνη, σε άλλους πλανήτες, ίσως είναι μπροστά στα μάτια μας, ή ακριβέστερα, μέσα σε κάθε κύτταρο του κορμιού μας.

Θα μπορούσαν τα γονίδια μας να έχουν σχεδιαστεί από κάποιον οργανισμό με ανώτερο επίπεδο νοημοσύνης; Αν ναι, τότε κάπου μέσα σε αυτά θα πρέπει να έχει αφήσει την υπογραφή του.

Ο Vladimir I. shCherba, από το Εθνικό Πανεπιστήμιο al-Farabi του Καζακστάν και οMaxim A. Makulov, από το Αστροφυσικό Ινστιτούτο Fesenkov, έκαναν μια αρκετά προχωρημένη υπόθεση, που έχει προκαλέσει σάλο στην επιστημονική κοινότητα. Συγκεκριμένα, οι δύο επιστήμονες προτείνουν την ύπαρξη ενός εξελιγμένου εξωγήινου πολιτισμού, ο οποίος προηγήθηκε του ανθρώπινου. Ο αρχαίος αυτός, εξωγήινος πολιτισμός, σύμφωνα πάντα με τους δύο επιστήμονες, μετέφερε μέσω κωδικοποιημένου σήματος, δεδομένα στο ανθρώπινο DNA, διαμορφώνοντας το είδος μας "κατ’εικόνα και καθ’ ομοίωση". Το ονομάζουν «Βιολογικό SETI».

Το άρθρο των δύο ανδρών, υπό τον τίτλο “Wow! Signal! of the terrestrial genetic code”, δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Icarus. Ο τίτλος της μελέτης τους, η οποία χρηματοδοτήθηκε και από το Υπουργείο Παιδείας του Καζακστάν, αναφέρεται στο σήμαπου έμεινε στην ιστορία ως «WOW!». Το σήμα «WOW!» είχε εντοπιστεί από τον Jerry R.Ehman, τον Αύγουστο του 1977, ενώ εργαζόταν στο πρόγραμμα για τον εντοπισμό εξωγήινης νοημοσύνης «SETI». Το σήμα διάρκειας 72 δευτερολέπτων, θεωρήθηκε πως δεν προερχόταν από τη Γη ή από κάποιο άλλο σημείο του ηλιακού μας συστήματος.

Ενώ όσοι εργάζονται σε προγράμματα «SETI», έχουν στραμμένα τα ραδιοτηλεσκόπιατους στον ουρανό, αναμένοντας να λάβουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, από την άγνωστη πηγή των διαστημικών ραδιοκυμάτων, το δίδυμο των shCherba– Makulov, ισχυρίζεται πως οι απαντήσεις μπορεί να προκύψουν από τις μελέτες στο ανθρώπινο DNA.

Οι Καζάκοι ερευνητές, πιστεύουν πως η λύση του μυστηρίου βρίσκεται μέσα στονανθρώπινο γενετικό κώδικα, όπου τα εξωγήινα σήματα αποκωδικοποιούνται, αποτυπώνοντας νέες εντολές, δεδομένα και χαρακτηριστικά, στον οργανισμό μας. Έτσι, η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους δεν προέρχεται απο τη φυσική μεταβολή των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών του ανθρώπου, αλλά προκύπτει τεχνητά απο τα διαστημικά σήματα που κατευθύνουν και αλλάζουν το γενετικό μας κώδικα.


Η θεωρία τους προσπαθεί να αποκαλύψει τους «σχεδιαστές» και «δημιουργούς», του ανθρώπινου DNA, συναντά τις αυστηρές επικρίσεις και τη χλεύη των συναδέλφων τους.


Διαβάστε εδώ τη μελέτη των δύο επιστημόνων.
http://www.globalomen.com
Επιστήμονες από το Καζακστάν υποστηρίζουν πως ίσως έχουμε εξωγήινη προέλευση!!! Επιστήμονες από το Καζακστάν υποστηρίζουν πως ίσως έχουμε εξωγήινη προέλευση!!! Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.