Αισθησιακό στριπτίζ από το supermodel Cara Delevigne! (video)




Ένα πραγματικό υπερθέαμα χάρισε η πανέμορφη Cara Delevigne στο ανδρικό κοινό, όταν επιδόθηκε σε ένα άκρως ερωτικό στριπτίζ! Στο ολιγόλεπτο βίντεο που έγινε με αφορμή τη φωτογράφηση της στο περιοδικό « i-D», η Βρετανίδα καλλονή ανοίγει αργά και βασανιστικά τα αμέτρητα φερμουάρ του πανάκριβου Burberry παλτό, αποκαλύπτοντας τα μικροσκοπικά σέξι εσώρουχά της, ενώ η σαγηνευτική μουσική που συνοδεύει το βίντεο, απογειώνει τη σχεδόν μυστηριακή και σκοτεινή ατμόσφαιρα! Στο τέλος, η νεαρή σταρ της πασαρέλας δε διστάζει να απαλλαγεί και από τα υπόλοιπα που φορά και μένει να στέκεται ολόγυμνη μπροστά από το φακό, καλύπτοντας παράλληλα το στήθος της μόνο με τα χέρια.

Η 20χρονη Cara αποτελεί ήδη από τις πλέον αγαπημένες μούσες τεράστιων οίκων μόδας, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Chanel και Burberry, ενώ πολλοί τη θεωρούν «επόμενη Kate Moss»!




Αισθησιακό στριπτίζ από το supermodel Cara Delevigne! (video) Αισθησιακό στριπτίζ από το supermodel Cara Delevigne! (video) Reviewed by Unknown on 01:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.